Igor Matovič pozvaný na meninovú oslavu Borisa Kollára?
16 | 10 | 2021 I Denis Merva

Boris Kollár a Igor Matovič spolu na jednom žúre? Predseda parlamentu mal vo štvrtok meniny. Na svoju oslavu pozval aj Matoviča, ktorý mu len pár dní dozadu poslal štipľavý odkaz! Informovala pluska.sk.


Po tom, čo sa uvedení politici v poslednom čase nevedia na ničom dohodnúť, bol minister financií Matovič pozvaný na meninovú oslavu predsedu parlamentu Kollára. Reforma súdov je aktuálne háklivá téma, na ktorej jednoducho nevedia urobiť žiadny kompromis. Matovič žiada, aby bola posilnená úloha špeciálnej prokuratúry, žiada to aj väčšia časť koalície. „Rok a pol robila opozíciu vlastnej koalícii SaS a teraz Boris asi zistil, že je to dobrá cesta na vyrábanie si percent popularity," odkázal Matovič predsedovi vlády.
Ako prebiehala oslava?

Vo štvrtok podvečer sa predseda parlamentu stretol s vybranými kolegami vo vychytenej talianskej reštaurácii v Bratislave. Okolo pol siedmej večer dorazil do podniku Kollár aj s ochrankou. Desať minút nato dorazil s ochrankou aj Igor Matovič s fľašou vína. Ako posledný na oslavu dorazil minister Milan Krajniak aj s prekvapením! Jeden z ochrankárov po chvíľke sadol do dodávky a odišiel. Do pár minút sa vrátil späť aj so synom Borisa Kollára, ktorého má s Barborou Richterovou, ktorá sa ako jediná z matiek Borisových detí oslavy zúčastnila. Okolo 21:00 sa oslava pomaly začala rozchádzať. Ako prvý odišiel Matovič a ako posledný odchádzal oslávenec Boris Kollár. Informáciu priniesla pluska.sk
Matovič mieril ku Dibákovej

,,Dvaja ministri majú robiť kľúčové reformy, ide o rezort zdravotníctva a zároveň ministerka Kolíková žiadala finančné prostriedky na súdnu mapu. Napriek tomu tu máte koaličného partnera Borisa Kollára, ktorý vám odkazuje, že pokojne nás vyhoďte z vlády, my za to nezahlasujeme. Už to máte vydiskutované? Predsa len ste mi prezradili, že ste boli pred chvíľou na spoločnej večery.” ,,Áno, bol som s Borisom Kollárom, dnes má meniny, pozval som ho, bolo to pracovno-kamarátske stretnutie , lebo potrebujeme tieto veci riešiť. Snažím sa rokovať tak, aby som tu podporu vyrokoval. Hľadáme cestu, aby vlk bol sýty aj ovca bola celá a aby sme reformy robili,” reagoval Matovič.

Obľúbený spevák v nemocnici. Ľudia mu želajú skoré uzdravenie
Úspešný a populárny slovenský spevák Miro Žbirka na svojom profile napísal, že sa nachádza v nemocnici. Spevák napriek svojmu veku neustále komponuje a koncertuje ako za mladých čias. Jeho pesničky poznajú generácie Slovákov. Čítať ďalej
14 | 10 | 2021 | Ján Papuga