Šialené: Francúzska polícia zbila ženu v nákupnom centre, lebo nemala rúško a očkovací preukaz (VIDEO)
06 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Covidové a najmä očkovacie šialenstvo máme nielen na Slovensku, ale zrejme v ešte väčšej miere je rozvinuté aj vo Francúzsku. Brutalita tamojšej polície však už prekročila všetky rozumné hranice.


Viete si predstaviť, že idete do nákupného centra a iba preto, že nemáte na tvári rúško a očkovací preukaz, vás brutálne napadne a zbije polícia? Vraj šialené? Možno, no video aj s kratučkým statusom, ktoré na sociálnej sieti zverejnila Daniela Špiritová, vás presvedčí, že je to tvrdá realita.

„Parížska polícia zbila ženu, ktorá sa pokúsila ísť nakupovať do obchodného centra bez očkovacieho pasu,“ píše v kratučkom statuse Špiritová. Vo videu je vidieť ako skupina po zuby ozbrojených policajtov naháňa dve ženy, jedna je bez rúška na tvári. A práve tá od nich dostala nielen ochranným štítom do tváre, ale aj poriadne pelendrekom po tele.



Prizerajúci ľudia jej síce fandia, ba po tom, ako uderila jedného z policajtov po helme je aj zatlieskali, nikto sa jej však neodvážil pomôcť. Nuž, veru aj takto vyzerá „demokracia“ v praxi vo Francúzsku. Naozaj šialené!

Protikoronové demonštrácie plné policajnej brutality v Berlíne (VIDEO)
Takmer 5 000 policajtov sa v Berlíne snažilo potlačiť nepovolené protikoronové demonštrácie. Kvôli policajnému násiliu bol povolaný vyslanec OSN, píše epochtimes.de. Čítať ďalej
05 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová