Fotky bezvládneho prezidenta pobúrili Ewu Farnu
14 | 10 | 2021 I Ján Papuga
Speváčka Ewa Farna (28) často komunikuje so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti. Keďže sa zaujíma aj o spoločenské dianie, vyjadrila sa aj k tomu, čo sa dialo okolo českého prezidenta Miloša Zemana, keď ho museli sanitkou previezť do nemocnice. Bližšie sa na túto udalosť pozrel portál topstar.noviny.sk.

Zdravotný stav českého prezidenta sa po voľbách natoľko zhoršil, že musel byť prevezený do nemocnice. Podľa informácií je stabilizovaný, ale aj pre jeho vysoký vek je verejnosť v napätí. Ewe Farnej sa nepáčilo, ako sa správali niektorí novinári.

Zeman je stabilizovaný, v nemocnici môže byť týždne
10 | 10 | 2021 | TASR

Držme sa hraníc dôstojnosti voči starším

Speváčku zarazilo, čoho sú schopní novinári alebo bežní ľudia. „Držme sa hraníc dôstojnosti voči starším ľuďom a nefotografujme ich, keď sú na tom zle, alebo dokonca mimo vedomia,“ napísala v statuse. Nie je pritom žiadna obdivovateľka prezidenta. Ale zverejnenie fotografií nevládneho prezidenta prekonali mieru slušnosti. Aj preto citlivo reagovala na fotografie, kde je vidieť hlavu štátu v zúboženom stave.
Dosť ma to vytočilo a príde mi to už cez čiaru

„Potrebujem sa s vami podeliť o svoje nehudobné naštvanie. Po voľbách som pozerala správy, pretože ma to zaujímalo, a vykukne na mňa takmer bezvládne telo Miloša Zemana, keď mu niekto podopiera hlavu a preváža ho zo sanitky do nemocnice. Dosť ma to vytočilo a príde mi to už cez čiaru. To je také nedôstojné od ľudí. Ak požadujeme nejakú dôstojnosť my od našich vládcov, tak sa tiež, sakra, správajme a nefotografujme hyenisticky pána pred osemdesiatkou na nemocničnom lôžku,“ napísala.

Kurzovo odstúpenie naši politici ignorujú. Nemajú úctu ani k sebe, ani k Slovákom
Rakúsky kancelár Sebastian Kurz oznámil svoju rezignáciu. Na tlačovej konferencii uviedol: „Moja krajina je dôležitejšia ako moja osoba.“ Odstúpil z dôvodu, že je aj proti nemu vedené vyšetrovanie zo strany rakúskej protikorupčnej prokuratúry.... Čítať ďalej
10 | 10 | 2021 | Ján Papuga