Paranormálny jav v Zámutove: Traja muži v aute spolu nafúkali viac ako 9 promile! Nikto z nich ale vraj nešoféroval
13 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Záhada ako v seriáli Mulder a Scullyová. Doslova neuveriteľná vec sa udiala pri dopravnej nehode v obci Zámutov. Hlavnými aktérmi síce boli traja opilci, no takéto niečo sa policajtom zrejme ešte nikdy nestalo.


Veríte na paranormálne javy? Ak nie, tak vedzte, že sa stávajú, pretože jeden taký sa udial aj pri dopravnej nehode v obci Zámutov v Prešovskom kraji. Ako píše polícia vo svojom statuse, v zdemolovanom aute, ktoré narazilo a zvalilo elektrický stĺp sedeli traja muži, pričom všetci tvrdili, že za volantom nesedel ani jeden z nich. A čo je najzábavnejšie, trojica mala v dychu dokopy viac ako 9 promile alkoholu!
Traja opití „králi“ z vozidla tvrdia, že oni za volantom nesedeli

Polícia v statuse informuje o tom, že v skorých ranných hodinách doposiaľ nestotožnený vodič viedol osobné vozidlo zn. Renault po miestnej komunikácii v obci Zámutov, kde s ním narazil do betónového stĺpu elektrického vedenia. „Po náraze auto otočilo, stĺp sa zlomil a vyvrátil sa na auto. Pri nehode došlo k zraneniu štyroch osôb z vozidla. Dvaja muži vo veku 27 rokov podľa predbežnej lekárskej správy utrpeli ľahké zranenia, no tretí muž vo veku 24 rokov, ako aj 27 ročná žena utrpeli ťažké zranenia,“ píše v statuse polícia, podľa ktorej vznikla na vozidle škoda vo výške asi 3-tisíc eur a na stĺpe elektrického vedenia približne 10-tisíc.



Po nehode bola u osádky vozidla vykonaná aj dychová skúška na alkohol s doslova šokujúcim výsledkom. „U prvého s výsledkom viac ako 4 promile, u druhého s výsledkom viac ako 2 promile a posledný muž vo vozidle nafúkal viac ako 3 promile! Všetci svorne tvrdili, že nikto z nich auto nešoféroval,“ konštatuje prešovská polícia, ktorá tento paranormálny jav vyšetruje. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia a polícia zisťuje nielen jej príčinu, ale i to, kto ju zavinil. V prípade sa už vedie trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

Bez zastavenia a bez pomoci! Dve nehody v Maďarsku má na rováši opitý Slovák. Jedna bola smrteľná
04 | 10 | 2021 | Diana Zaťková