Nová zábava na nete: Takto vtipkári okomentovali odchody Borisa Kollára! (FOTO)
13 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Tí mu teda naložili! Strana Sme rodina sa ústami svojho predsedu už viackrát vyjadrila, že opustí koalíciu. Vlastne vyhrážky odchodom od Borisa Kollára sú už na dennom programe. Nie je divu, že si ho ľudia na internete tvrdo podali!


Vyhrážky hnutia Sme rodina o odchode z koalície vnímajú mnohí ako niečo, čo sa veľmi často opakuje a stráca pôsobivosť a účinok. Nikto však nevie, či nejde len o Kollárov populizmus.

Najobohranejšie slovenské hity

Po tom, čo líder Sme rodina Boris Kollár opäť prehovoril o prípadnom odchode z koalície, sa na internete doslova strhla lavína. Aj na sociálnych sieťach sa objavilo množstvo vtipov o jeho "častých odchodoch", píše portál 1pluska.sk.

Uč sa od nás

Podľa Borisa Kollára hnutie Sme rodina nepodporí reformu nemocníc a súdov v podobe aká je navrhovaná, a to ani v prípade, ak by to malo znamenať odchod z vládnej koalície.

S pánom Bohom

Kollár: Nepodporíme reformu nemocníc Lengvarského ani Kolíkovej súdnu mapu. Aj keby nás mali vyhodiť!
Koalícia sa pustila do boja proti mafii a za reformy nielen v zdravotníctve, ale i v súdnictve. Chce ich však urobiť takou formou, ktorá nevyhovuje strane Sme rodina. A tá pre ne chce dokonca odísť z koalície. Čítať ďalej
11 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik