Murín: humbug s hoaxami skonštruovali západné tajné služby aby mohli potláčať ľudské práva
13 | 10 | 2021 I Petra Demková

Spisovateľ Murín tvrdí, že neustále označovanie rôznych informácií za hoaxy je prácou západných tajných služieb a Deep state. Upozorňuje, žeo tom, čo je a čo nie je hoax rozhodujú tí, čo sú pri moci. A tí majú vlastné záujmy.   


„Celý ten humbug s údajnými hoaxmi skonštruovali západné tajné služby a ďalší prisluhovači Deep State, aby mohli potláčať základné ľudské právo na slobodu slova,“ napísal na Facebook bez okolkov známy spisovateľ. Ten už od „príchodu“ Korony krúti hlavou nad opatreniami ktoré v tejto súvislosti vlády zavádzajú. S jeho vzdelaním doktora prírodných vied k téme aj má čo povedať.

Murín pokračuje: „Trik je totiž v tom, že o tom, čo je a čo nie je hoax rozhodujú tí, čo sú pri moci. A práve tí sú najväčšími producentami hoaxov (viď celosvetový hoax americkej vlády za Busha Jr. o zbraniach hromadného ničenia v Iraku).“

„Rovnako je to aj dnes u nás s údajnými hoaxmi o očkovaní. Noví boľševici v práve vládnucej politickej zberbe opakujú chyby starých boľševikov v dnes už protiústavnej cenzúre slobodnej výmeny názorov. A to pretláča ten, čo má na rukách krv generála Lučanského,“ uzavrel svoj príspevok Gustáv Murín.

Harabin: zatiaľ globalisti Čaputovú držia. Potom ju Sorošovci hodia cez palubu, tak ako Kurza
Štefan Harabin vidí paralelu medzi tým, ako vyhral voľby v Rakúsku S. Kurz a ako vyhrala u nás Z. Čaputová. A predpovedá aj rovnaký koniec. Podľa neho „globalisti a sorosovci“, keď Čaputovú naplno využijú, hodia ju cez palubu, ako sa to stalo vedľa... Čítať ďalej
12 | 10 | 2021 | Petra Demková