Starosta Becík: Rozflákali sme 4 miliardy za rok!
12 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Aj Slovensko sa už pripravuje na budúci rok, a preto potrebuje mať naň schválený rozpočet. Je to najdôležitejšia vec, ktorú potrebujú vedieť nielen všetky ministerstvá, ale aj všetci ľudia. Od neho sa totiž odrážajú takmer všetky veci v spoločnosti.


Rozpočet. Slovo, ktoré už teraz desí prakticky všetky ministerstvá, pretože financmajster Igor Matovič ci šéfom odkázal, že rozhadzovať nebude. Žiaľ, prišiel na to až teraz, pretože doteraz sa správal úplne opačne. S kritikou sa v statuse do neho pustil aj starosta Dvorov nad Žitavou a člen strany Hlas-SD Branislav Becík.
Nie „Ukradli 3 miliardy ročne“, ale „Rozflákali sme 4 miliardy ročne“!

Naša úžasná a a podľa ich slov „demokratická“ a „antikorupčná vláda za prvý rok svojho fungovania premárnila o štyri miliardy eur viac ako predchádzajúca vláda. A pozor! Na ďalší rok plánuje premárniť o ďalšie štyri miliardy eur viac,“ informuje hneď v úvode statusu Becík, ktorý sa aj ďalšou myšlienkou vracia do minulosti:

„Pamätáte sa na predvolebné billboardy strany OĽaNO? Bolo na nich: „ukradli 3 miliardy ročne“. Vážení vládni predstavitelia! Ak teda aj naďalej plánujete takouto amatérskou formou riadiť túto krajinu, ktorá nás Vami vybranou gréckou cestou dovedie do úplného krachu, tak od vás očakávam nové billboardy – „ROZFLÁKALI SME 4 MILIARDY ROČNE“.



Tu už podľa Becíka končí všetka sranda, keďže na chyby súčasnej vlády bezpochyby doplatíme nielen my, ale aj naše deti! „Zabudlo sa na podnikateľov, živnostníkov, ale hlavne na bežných ľudí, a to úplne zbytočne! Hlavne, že sa nezabudlo a stihlo prihrať zaujímavé zákazky tým im vybraným „obyčajným ľuďom...“ HNUS!!!“ píše na samý záver statusu sklamaný Branislav Becík.

Starosta Becík: Povedzte mi, sú Naď s Matovičom normálni? (VIDEO)
Nákup vojenskej techniky za dve miliardy eur doslova kole oči všetkým príčetným ľuďom. Na Slovensku chýbajú peniaze na zdravotníctvo aj školstva, ale i na mnohé iné veci, no do armády dokáže vláda naliať doslova neuveriteľné... Čítať ďalej
03 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik