Felix Slováček prekonal mŕtvicu!
12 | 10 | 2021 I Denis Merva

 Známy český muzikant Felix Slováček prezradil, že mu do mozgu putovala krvná zrazenina. Informoval Aha.cz


V nedeľu sme Vás informovali, že muzikantovi v piatok prišlo náhle nevoľno, exmilenka ho odviezla do najbližšej nemocnice v Písku. Po štyroch dňoch hospitalizácie, Felix Slováček (78) opustil JIS neurologického oddelenia Nemocnice Písek. "Bol to vraj prechodný ischemický záchvat mozgu," prezradil pre portál Aha.cz.

Z nemocnice si ho vyzdvihla výtvarníčka Lucie, ktorá býva nedalo mesta Písek. "Odvezie ma do Prahy a večer som dohodnutý s dcérou Aničkou, že spolu pôjdeme na večeru, veľmi sa teším, " prezradil Felix tesne pred prepustením z nemocnice. O svojej manželke Dade Patrasovej (65), ktorá má podľa neho problém s alkoholom, sa vôbec nezmienil. Dokonca jej zakázal, aby ho prišla cez víkend do nemocnice navštíviť.

"Už mi je dobre a už sa nemôžem dočkať, keď so svojím orchestrom budem v Českom rozhlase v Karlíne natáčať novú platňu. To bude pre mňa ďaleko účinnejšia liečba, než nejaké lieky na riedenie krvi," vyhlásil Slováček a s úsmevom zdôraznil: "V nemocnici mi povedali, aby som sa správal, ako by sa nič nestalo. A v sexe sa vraj obmedzovať nemusím, práve naopak."

Náhly kolaps známeho českého muzikanta Felixa Slováčka!
Náhly kolaps po ceste s exmilenkou na chalupu! Felixovi Slováčkovi (78) na ceste v aute prišlo náhle zle a Lucia Gelemová (38) ho musela odviezť do najbližšej nemocnice v Písku. Informoval Blesk.cz. Čítať ďalej
10 | 10 | 2021 | Denis Merva