Fico: Ak sa táto vláda nespamätá, Slovensko čaká tragédia v podobe sociálneho výbuchu
10 | 10 | 2021 I Petra Demková

Robert Fico bol hosťom v relácii Face to face na Refresheri. Povedal niekoľko zásadných vecí. Upozornil, že prognózy ktoré robil v minulosti, sa naplnili. Teraz prináša nové predpovede, čo sa stane. Hlavne, ak sa súčasná vláda nespamätá.



Príspevok R. Fica na Facebooku

videu ktoré zachytáva kúsok rozhovoru s Adelom Ghannamom napísal líder Smeru toto: „Je neprípustné, ak sa v médiách začínajú objavovať tendencie v podobe toho, že občania by nemali či nemôžu uplatňovať svoje základné ľudské práva. Ak sa dočítame, že referendum o predčasných parlamentných voľbách je protištátny čin a organizovanie protestov ide proti demokracii, my v tej chvíli nesmieme mlčať! Nebudeme mlčať ani 17. októbra na mítingu v Rimavskej Sobote. O mítingu síce nebudete počuť v médiách, zato z nich budete počuť, čo máte a čo nemáte robiť. Toto musí prestať.

Varujem tiež spoločnosť, ak sa táto vláda nespamätá do konca tohto roka v súvislosti so štátnym rozpočtom či s cenami energií, Slovensko čaká na budúci rok tragédia, ktorá bude spočívať v podobe obrovského sociálneho výbuchu."

Špehovanie, segregácia, totalita. Chystá ministerstvo obrany koncentračné tábory za 4 milióny?
09 | 10 | 2021 | Ján Papuga

Z rozhovoru na Refresheri

V rozhovore je počuť R. Fica ako upozorňuje redaktora TV Markíza a novinára: „Že vraj referendum je protištátny čin. Že vraj organizovanie protestov je protištátny čin. A čo ste robili v roku 2018, keď som bol ja vo vláde?“ pýta sa líder Smeru redaktora. Pripomína mu, ako všetky médiá a televízie robili reklamu protestom proti vláde R. Fica. Doslova zvolávali na protesty.

Bývalý predseda vlády následne vyzval redaktora Ghannama, aby aj teraz robili protestom reklamu. Redaktor sa ohradil, že predsa informovali aj o protestoch, ktoré organizovala strana Smer. Fico však upozorňuje, že to robili úplne iným spôsobom: „V prípade protestov proti vláde v r. 2018 ste robili priamo kampaň, pravidelne ste informovali, kto a kam ma prísť.“
Novinári píšu, že referendum je protištátny čin

Následne bývalý predseda vlády zdôrazňuje a pýta sa: „Ak bude novinár písať, že referendum je protištátny čin a že organizovanie protestov je nedemokratické, proti demokracii, to mám akože mlčať?“

Ghannam sa ho pýta, či môžu očakávať, že v atakoch voči novinárom bude pokračovať. „Ak budete písať takto, tak nepochybne áno,“ odpovedá Fico.
Ja varujem vás a varuje túto spoločnosť

Napriek tomu, že novinár chce už diskusiu odkloniť inam, R. Fico si ešte berie slovo a s vážnym výrazom hovorí: „Začína sa objavovať v médiách, že ľudia nemôžu a nemajú uplatňovať svoje základné ľudské práva. Pán redaktor, trafil som veľa tendencií za rok a pol."

Následne upozorňuje, že sa trafil, aj čo sa týka vývoja preferencií Smeru. „Ja aj vás varujem a varujem túto spoločnosť. Ak sa táto vláda nespamätá do konca tohto roka, v súvislosti s rozpočtom, cenami atď. Slovensko čaká na budúci rok tragédia. Tragédia, ktorá bude spočívať v obrovskom sociálnom výbuchu. Táto koalícia nebude schopná to zvládnuť.

Preto nehovorte ľuďom, že sa musia očkovať. Nehovorte ľuďom, že nesmú ísť na protest. Nehovorte ľuďom, že keď podpíšu petičný hárok, že je to protištátny čin," upozorňuje Robert Fico.

Zvyšok rozhovoru v relácii Face to Face na portáli Reftesher si môžete pozrieť TU.

Harabin: Bábky farma-mafie Čaputová a Heger spôsobili následky na duševnom stave ľudí
Štefan Harabin viní Zuzanu Čaputovú a Eduarda Hegera z toho, že z bežného vírusového ochorenia už rok a pol vyrábajú strašiaka. Teraz, keď spôsobili ľuďom psychické problémy, sa tvária, že bojujú za ich duševné zdravie. Čítať ďalej
09 | 10 | 2021 | Petra Demková