Moderátorka Jasmina Alagič má v poisťovniach údajne tisícove dlhy! (VIDEO)
09 | 10 | 2021 I Denis Merva

Dnes už známa osobnosť šoubiznisu, modelka a moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská má údajne v poisťovniach dlhy v tisíckach. Ako je možné, že pri takých zárobkoch neplatí účty? Informuje pluska.sk.


Podľa verejne dostupného portálu dlžník.sk si ľudia môžu skontrolovať svoje dlžoby voči poisťovniam. Manželka známeho slovenského rapera Rytmusa má podľa dostupných informácií dlh v zdravotnej poisťovni vo výške 2 499 eur, no a dlh voči sociálnej poisťovni je údajne vo výške až 8 750 eur. Je známe, že populárna dvojica si žije prepychový život. Otázka znie, prečo je potom problém dlhy splácať?
Vyjadrenie moderátorky

„Mám na to platiť svoje účty, ďakujem, že sa zaujímate. Ale som proste flákač, ktorý nestojí pri schránke a nečaká, či dôjde nejaký nedoplatok. Vznikol, keď som sa menila zo súkromnej osoby na firmu, dnes už to má v rukách právnička a všetko bude zaplatené," uviedla na sociálnej sieti modelka a moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská.

„Nikdy v živote ste ma nepočuli hovoriť o zárobkoch a ani nebudete počuť o konkrétnych číslach, ale musím sa vyjadriť, že ja nemám problém s platením účtov. Napríklad tri dni dozadu mi posielali výplatu a nebolo to ani 5, ani 10, ani 20-tisíc, ale viac už nebudem o tom hovoriť,“ dodala Jasmina.
Chyba poisťovne ?

Neskôr sa na svojom účte sociálnej siete Instagram vyjadrila, že išlo o chybu poisťovne. "Musím vám povedať, že chybou sociálky, ktorá stratila, respektíve nemajú tam akože môj papier, ktorý moja účtovnícka tam dodala, ohľadom toho, že som firma, a nie súkromná osoba už, tak vypočítali tento dlh neoprávnene."

V nasledujúcom videu, ktoré je dostupné aj na Instagramovom účte moderátorky (@jasmina_alagic), sa k danej situácií vyjadrila. Vo videách pozdravuje všetkých "hejterov", ktorí sa predčasne tešili z jej dlhov.



Nová moderátorka show Československo má talent Jasmína Alagič divákov neoslovila!
Toľko snahy nádejnej mladej moderátorky. Žiaľ, aj tak sa nájdu diváci televíznej obrazovky, ktorých neoslovila. Informoval ereport.sk Čítať ďalej
06 | 10 | 2021 | Denis Merva