Draxler: Výskyt Šeligu a Matoviča treba hlásiť hygienikom, sú nakazení, niečo im zožralo mozog
09 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

"Igorko chce najnovšie zákon o preukazovaní pôvodu majetku milionárov. Samozrejme, nebude sa týkať jeho - on žiadny nemá!" (Citát Juraj Draxler.)


"No a takto si proste robia zo všetkých srandu," pokračuje na sociálnej sieti autor citovaného statusu, exminister školstva a opozičný politik Juraj Draxler.

Reprofoto FB (@Juraj Draxler)

Kamaráti a najnovší kamaráti

"Ešte oveľa, oveľa vtipnejšie bolo, ako na dnešnej tlačovke jeho najnovší kamarát Šeliga dramaticky oznamoval, ako dali podnet francúzskej prokuratúre, aby prešetrila pôvod majetku Jána Počiatka, ktorý si tam kúpil vilu."

 

Jeseň prinesie ďalšie zatýkania v blízkosti Fica aj Pellegriniho, tvrdí Juraj Draxler
Exminister školstva z Ficovej vlády, dnes aktivista Juraj Draxler v príspevku na sociálnej sieti sľubuje zaujímavú jeseň. Tá podľa neho prinesie ďalšie zatýkania v blízkosti Fica aj Pellegriniho, rýchlu tretiu vlnu a odpoveď na otázku, či tu vláda... Čítať ďalej
04 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová

Draxler precitol: "Mne sa sníva"

"Mne sa asi sníva. Doteraz som si myslel, že Ján Počiatek je slovenský občan, podnikal na Slovensku a tu bol aj aktívny v politike. To z akého dôvodu sa nebude pôvod jeho majetku vyšetrovať tu, ale sa to deleguje na Francúzov?" Pýta sa na sociálnej sieti Juraj Draxler.
Divadlo pre najzaostalejších voličov

"Samozrejme, je to rétorická otázka. Celé toto divadlo je pre tých doslova najzaostalejších voličov, aby sa im nejako zúfalo ukázalo, že táto koalícia niečo robí. "

"V tomto prípade sa veci nejdú hádzať na samosprávu (testovanie), Sulíka (nákup testov), ostatných koaličných partnerov, ale rovno na orgány úplne inej krajiny."
Upozornenie!

"Ak ešte niekde po tomto šialene trápnom divadle objavíte fanúšika Igora Matoviča alebo Juraja Šeligu, oznámte to najbližšej krajskej hygienickej stanici. Taký človek je určite nakazený. Niečím, čo mu zjedlo mozog." Končí svoj najnovší status Juraj Draxler.

(Medzititulky red. HD.)

Draxler: "Toto je skutočná mafia. Mafia bezcitných, kariéristov a prázdnych ľudí bez vízie"
Exminister školstva Juraj Draxler pritvrdil. Informuje o boľševických praktikách kopajúcej moci. Nahlas volá "kráľ je nahý". Čítať ďalej
02 | 10 | 2021 | Ivan Brožík