„Za očkovaním proti COVID-19 je prachsprostý biznis. Nič iné!“ tvrdí Robert Fico (VIDEO)
08 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Už aj na Slovensku sa vo veľmi krátkom čase rozbehne očkovanie treťou dávkou vakcíny proti koronavírusu. Kto ale potom zaručí, že po tejto „posilňovacej“ nepríde ešte posilňovanejšia a ešte... Tak to totiž vidia viacerí, medzi ktorých sa zaradil aj Robert Fico.


Na začiatku očkovania experimentálnymi vakcínami proti COVID-19 „odborníci“ tvrdili, že po dvoch dávkach príde sloboda a zdravie. Doteraz ale nie je ani jedno ani druhé, a tak prichádza na rad tretia dávka, po ktorej možno príde štvrtá, piata... A možno sa bude nutné očkovať každého pol roka. Toto si v zostrihu videa z tlačovej besedy, ktoré zverejnil na svojom profile Rob Rob, myslí aj šéf Smeru-SD Robert Fico.
A čo keď urobia milióny ľudí závislých na nejakom Pfizeri

Robert Fico je známy tým, že sa zaočkovať nedal, a ani nedá, hoci od tohto kroku ľudí neodhovára. Naopak, hovorí, že kto sa zaočkovať experimentálnymi vakcínami chce, nech ide. Keď však na tlačovke dostal od novinára otázku, čo si myslí o tretej dávke vakcíny, poriadne sa rozohnil. „Pán redaktor, to fakt na toto potrebujete vysokú školu aby ste to konečne pochopili?“ pýta sa šéf Smeru-SD novinára.

Pfizer nevylučuje, že po dvoch dávkach bude potrebná aj tretia, ba i každoročné očkovanie!
Vo svete sa objavilo niekoľko nových mutácií koronavírusu. Zrejme aj preto spoločnosť Pfizer oznámila, že po zaočkovaní dvomi dávkami jej vakcíny bude potrebná aj tretia. Čítať ďalej
16 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Ako môže niekto povedať, že najohrozenejšia skupina sú tí, ktorí majú dve dávky. Dostanú tretiu, potom im povedia musí byť štvrtá, piata. A čo keď urobia milióny ľudí závislých na nejakom Pfizeri a budú im hovoriť: „No keď si nedáš Pfizer o pol roka, tak zomrieš! Dostaneš nejakú veľkú chorobu!“ Po tomto všetkom čo vidím ja uznávam, že očkovanie znamená miernejší priebeh choroby. O tomto sa s nikým nebudem hádať,“ priznáva Fico.



„Ale potvrdené a podčiarknuté – zaočkovaný môže šíriť COVID, môže dostať COVID, nebudem hovoriť o bočných efektoch, ktoré sú často spojené s tým, čo hovoria ľudia aké zdravotné problémy sú v ich rodinách, aj s úmrtiami. Po tomto všetko čo dnes vidím a čítam, keď vidím rast ziskov tých firiem, ako sa z toho vytešujú, keď si uvedomujem, že EMA (Európska lieková agentúra – pozn. red.) začína hovoriť o možnosti preverovania tretej dávky a uvedomím si, kto je rozhodujúcim hráčom EÚ, teda Nemecko, firma Pfizer, Nemci – USA, no budete vidieť ten rachot, ako to rýchlo urobia,“ konštatuje trojnásobný premiér. „Keď vidím ten vývoj v poslednom čase už ma nikto nepresvedčí, je za tým prachsprostý biznis, nič iné. Nič iné. A môj názor poznáte, ja sa očkovať určite nedám,“ končí zostrih videa jasným stanoviskom Roberta Fica.

Šéf imunológov šokuje. Tretia dávka nie je nutná! Ľudia majú protilátky aj 17 rokov po SARS
06 | 08 | 2021 | Peter Sulek