Robert Kaliňák: Médiá si pred činmi vlády národnej katastrofy zakryli oči a umožňujú fašistickému režimu žiť
08 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

Bývalý podpredseda vlády a bývalý minister vnútra sa už dlho neozval. Zdalo sa, že jeho politické žezlo prevzal pod vlajkou SMERu-SD synovec Erik. Zdanie však klame a Robert Kaliňák, aj keď už sa vyjadril, že je "na politickom dôchodku", má ešte stále čo povedať. A to priamo k " Hegerovo-Matovičovej vláde národnej katastrofy".


"Dnes sme svedkami zvrátenej situácie, ktorá sa používala len vo fašistických režimoch." Píše na sociálnej sieti (pred niekoľkými dňami) Robert Kaliňák.

Reprofoto FB (@Robert Kaliňák)

Hegerovo komando neodborníkov

"Je neprípustné, že celé Hegerove komando neodborníkov dokázalo za necelé dva roky svojho pôsobenia tak veľmi pošliapať demokraciu a pripustiť toľko zvráteností." Píše Robert Kaliňák.
Podupanie dôstojnosti občana

"Toto už nie je výsmech ľuďom do tváre, toto je absolútne podupanie dôstojnosti každého jedného občana.
Nie je možné, aby sa tieto veci zmiatli len tak pod koberec. A každý z tejto vlády, kto sa na týchto zvrátenostiach podieľal, bude za to niesť zodpovednosť." Pripomína exminister vnútra.
Súhrn

"Veď si to zhrňme, jedno neodborné rozhodnutie za druhým, absolútne zničenie ekonomiky, zatváranie nevinných ľudí do väzenia, nedemokratické opatrenia počas pandémie, ktoré viedli k smrti 13-tich tisícov ľudí. A médiá si pred týmto všetkým iba zakryli oči, čím umožnili fašistickému režimu ďalej žiť."

"Opakujem, táto vláda je vláda národnej katastrofy, takto sa zapíše do dejín Slovenska. Po všetkých lapsusoch, ktoré sa už ani nedajú spočítať, im nedôveruje 85 percent ľudí. To sa nepodarilo zatiaľ nikomu na svete. Pýtam sa, čo všetko chcete po tomto všetkom ešte ľuďom sľubovať?" Končí svoj status na sociálnej sieti Robert Kaliňák.

(Medzititulky red. HD.)

Nemajetný milionár Matovič oklamal voličov. Počiatek je oproti nemu „žebrák“
08 | 10 | 2021 | Ján Papuga