Očakávaný dokument KAREL rozplakal české kiná!
08 | 10 | 2021 I Denis Merva

Premiéra pre pozvaných sa uskutočnila v pondelok. Fanúšikovia Karla Gotta a ostatní zvedavci si museli na film počkať až na oficiálnu premiéru, a to vo štvrtok 7. októbra. Konečne sa diváci dočkali! Podľa reakcií to naozaj stálo za to! Informoval o tom blesk.cz


Dlho očakávaný dokument s názvom KAREL, ktorého premiéra sa v kinách mala objaviť už pred rokom, bohužiaľ pandémia tomu nepriala. Dokument je konečne vonku, a to v kinách naprieč celou Českou republikou. Film, ktorý odhaľuje až do vnútra súkromia legendárneho Karla Gotta v posledných mesiacoch jeho života, možno predvídať. Prvé reakcie divákov sú neskutočné. V skratke vyzerá, že sa všetci do jedného zhodujú na tom istom!

Rodina Gottová
zdroj/instagram@bontonfilm

Reakcie divákov a fanúšikov

"Po prvý krát som zažila, že sa v kine tlieskalo. Jeden balíček vreckoviek nestačil. Bolo to nádherné,“ napísala jedna z fanúšičiek na oficiálnej stránke Facebooku Karla Gotta. „Bez sĺz sa to nezaobišlo a nebola som jediná. Sál bol plný a na konci všetci tlieskali,“ dodala ďalšia z komentujúcich fanúšičiek.

"Nádherný film, ďakujeme moc, Ivanka a dievčatá, ste neskutočné bojovníčky. O Karla ste tak pekne starali ❤️❤️❤️ ďakujeme, že ste a že ste nám dovolili nahliadnuť do vášho súkromia, veľmi si to vážime," znejú ďalšie slová obdivu a vďaky predovšetkým smerom ku vdove slávika Ivane Gottovej (45), ktorá bola pre maestra tou najväčšou oporou v ťažkých chvíľach boja so zákernou chorobou, ktorá ho nakoniec stála život.