Ján Počiatek sa ozval!
08 | 10 | 2021 I Gabriela Fedičová

Ján Počiatek sa ozval a je rád, že sa všetko preverí. Reagoval tak na tlačovú besedu dvoch "náčelníkov," ako nazval Dag Daniš vo svojom komentári na sociálnej sieti Igora Matoviča a Juraja Šeligu.


Z tlačovej besedy, ktorá dnes hýbala mediálnym priestorom je známe, že prokuratúra vo Francúzsku preveruje pôvod majetku a zdanenie kúpy vily Jána Počiatka, ktorá sa nachádza v Cannes. Juraj Šeliga (Za ľudí) a Ján Matovič (OĽaNO), chcú vedieť, či vila nebola kúpená z prepratých peňazí.
Počiatek poskytne plnú súčinnosť

Ján Počiatek sa vyjadril pre portál Topky.sk. Počiatek uviedol, že nikdy nemal problém preukázať pôvod majetku a ak o to francúzska strana požiada, tak im tieto dokumenty ochotne poskytne. „Pri zjavnej politizácii vyšetrovaní na Slovensku som iba rád, ak bude tieto informácie overovať niekto, kto bude bezpochyby nestranný. Som presvedčený, že celá transakcia je v poriadku a prirodzene poskytnem úplnú súčinnosť,“ prinášajú Topky vyjadrenie exministra Jána Počiateka.

Je už ruka v ruke? Šeliga podľa Melichera sľúbil vernosť a pobozkal Matovičov "prsteň"
Tlačová beseda Igora Matoviča (OĽaNO) a Juraja Šeligu (Za ľudí) bola podľa mladého sociálneho demokrata Igora Melichera obsahovo vyprázdnená. Čo je ale dôležité si podľa neho všímať? "Mala slúžiť hlavne na to, aby cez ňu Matovič predstavil Šeligu,... Čítať ďalej
08 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová