Farma v znamení drsných vulgarizmov. Vynadal je do K*ND a Evelyn len "zírala"
08 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Na farme začína prituhovať! Pýtate sa na akej a kde? Nuž v tej televíznej, kde sa včera volil prvý duelant. O poriadny rozruch sa totiž postaral Miro, ktorý sa v minulej časti rozhádal so Stankou.


Štvrtkový večer opäť priniesol na farme drsné situácie. Ba doteraz asi najdrsnejšie. Priniesla ich najmä voľba prvého duelanta. O poriadny rozruch sa podľa portálu topky.sk postaral najmä Miro, ktorý sa pred týždňom rozhádal so Stankou.
„Búrlivé“ scény prišli po rozdelení farmárov na ženskú a mužskú časť

Farmársky Golem Miro je poriadne výbušný mladý muž, ktorý má však slovník ako posledný dlaždič. Vyzeralo to tak, že Miro si s 31-ročnou Michaelou naozaj sadol, pretože keď mali s jeho „farmárskou láskou“ Stankou nezhody, brunetku vzal na spoločnú prechádzku. Sympatie k nej však netajil ani pred ostatnými, keď pochvaľoval jej postavu a vyzretosť. Pred farmármi dokonca na rovinu priznal, že ak by si začal s ňou, bola by to možno lepšia voľba, než jeho aktuálna farmárska partnerka Stanka. Mirovi lichotilo aj to, že Miša je fitneska.

Mirka svojím listom na rozlúčku farmárov zaskočila! (VIDEO)
V sobotu večer sa diváci dočkali mimoriadne dramatického farmárskeho duelu. Zo súboja dvoch žien, a to Mirky a Evy, Mirka musela definitívne svoju púť na Farme ukončiť. Jej poslednou úlohou bolo napísať list na rozlúčku. Informovali... Čítať ďalej
05 | 10 | 2021 | Denis Merva


Bolo jasné, že Mirovi sa Michaela naozaj pozdáva, lenže pred Stankou to však neustále zatĺkal a niekoľkokrát jej klamal rovno do očí. Čo sa však nestalo? Po tom, ako sa farmári rozdelili na mužský a ženský tábor, Michaela povedala Stanke ako ju Miro balil a aj to, že na ňu žmurkal. Mira toto doslova vytočilo do nepríčetna. Pravdu o tom, že ju balil, ale nepriznal ba Miške špinavo vynadal s tým, že klame. „Ti to vravím rovno do očí, ty ku*da,” reval na ňu ako zmyslov zbavený a počastoval ju ešte niekoľkými ďalšími štipľavými nadávkami. Miro neprestával tvrdiť svoje aj napriek tomu, že jediný, kto niečo zapieral bol on. Celý konflikt napokon vyústil pred Evelyn pri voľbe duelanta, kde už od začiatku padali vulgarizmy.

Televízna show Farma a šokujúci zásah zdravotníkov!
Počas známej televíznej relácie, vysielanej na Markíze spadla z podstavca, museli zasahovať zdravotníci. Čítať ďalej
03 | 10 | 2021 | Denis Merva