Mirka svojím listom na rozlúčku farmárov zaskočila! (VIDEO)
05 | 10 | 2021 I Denis Merva

V sobotu večer sa diváci dočkali mimoriadne dramatického farmárskeho duelu. Zo súboja dvoch žien, a to Mirky a Evy, Mirka musela definitívne svoju púť na Farme ukončiť. Jej poslednou úlohou bolo napísať list na rozlúčku. Informovali topky.sk


List väčšinu farmárov zaskočil. Mnohých potešil a niekoľkokrát zaznelo dokonca aj to, že bol najkrajší zo všetkých, ktoré doteraz dostali. Našla sa však aj jedna farmárka, ktorej sa vôbec nepáčil. Mirka sa totiž v liste vyjadrila aj na adresu Luny, no kým odkazy ostatných zahriali pri srdci, slová venované spomínanej farmárke neboli práve pozitívne.
Poriadne ju to zaskočilo

Lunu celá táto situácia naozaj šokovala. Mirkin odkaz začala riešiť rovno pri stole pred Evelyn. Následne spustila plač a potom celú túto situáciu rozoberala ešte počas celého zvyšku dňa. Niektorí s Mirkou súhlasili, iní sa zase priklonili na stranu Luny, ktorá sa niekoľkokrát rozplakala. Keď sa plačúca Luna objímala s Dávidom, ktorý Mirku ešte pred vypadnutím podporoval, zrazu zahral na inú strunku.
Prevracanie kabátov

„Ona je úplne asi obmedzená. Ona nechápe veci podľa mňa. Podľa mňa je krava,” vyjadril sa Dávid. „To je krava totálna, ty kokos,” plakala ďalej Luna. Dávidovo prevracanie kabátov neuniklo ani ďalším farmárom, ktorí si takéto jeho kulehy všímali už skôr. To ako sa Dávid zachoval, sa nepáčilo ani duelovej víťazke Eve, ktorá Mirku " poslala domov".
Farmárka Eva sa tiež vyjadrila

„Nepáčilo sa mi, ako sa k tomu postavil Dávid. Pritom včera ešte Mirku ospevoval. Je to také, že akonáhle tu nie je, tak pridám sa k druhému a idem kydať na Mirku. On nemá právo toto riešiť, lebo nevidí Mirke do hlavy a nemá potuchy, prečo to Mirka napísala,” povedala otvorene. Nuž, ktovie ako sa Dávid pozrie Mirke do očí, keď sa uvidia vonku, pretože stretnutiu sa určite nevyhnú.

Čo vlastne farmárka Mirka v liste napísala, sa dozviete v nasledujúcom videu!

Video

Televízna show Farma a šokujúci zásah zdravotníkov!
Počas známej televíznej relácie, vysielanej na Markíze spadla z podstavca, museli zasahovať zdravotníci. Čítať ďalej
03 | 10 | 2021 | Denis Merva