Spevák Miro Jaroš pobúril mamičky detí dúhovými trakmi vo videoklipe! (FOTO)
07 | 10 | 2021 I Denis Merva

Spevák Miro Jaroš vydal klip, v ktorom sa objavil v dúhových trakoch a spustil tým vlnu kontroverzie. Na jeho facebookovom profile sa začali objavovať komentáre nespokojných rodičov, ktorí speváka kritizujú za propagandu LGBTI komunity.


43 ročný Spevák vydal pred pár dňami novú pesničku a zároveň videoklip s názvom LEGO. Jeho farebné traky, ktoré má v klipe zaujalo veľa žien. Na svojich sociálnych sieťach zdieľal fotky konverzácií, ktoré mu pobúrene mamičky napísali. Ako spevák vysvetlil, jeho dúhové traky nijako nesúviseli s podporou a propagandou LGBTI komunity.

Pozrite si na vyjadrenia pobúrených mamičiek na facebookovej stránke speváka.



"Stajlistka navrhla, nech si dám farebné traky, ktoré sa do veselého klipu hodia. Páčili sa mi. Nebola za tým žiadna skrytá propaganda," napísal vo svojom príspevku spevák na svoju obranu.

Tiež napísal "Názory svojich fanúšikov si vážim. Často sú pre mňa dokonca výzvou na akceptovanie iného názoru a osobný rast. Tieto ma však zaboleli. Každý vidíme, čo vidieť chceme. To, že niektorí majú rozdielne názory na inakosť je v poriadku. Bolí ma však, keď medzi ľuďmi rastie nenávisť."

Ďalšia žena sa v komentároch sťažovala, že pesničku si vypočuť nemôžu, pretože sú kresťania. "Po poslednom klipe sa nedalo nevšimnúť, že traky sú farebné. A môj názor je taký, že je to liberálne LGBT. My sme kresťania. Je mi smutno, že novú pieseň nemôžeme počúvať," napísala.