PCR test vôbec nevypovedá o tom, že človek je nakazený, nákazlivý, alebo chorý, tvrdí doktor Hnízdil
06 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Boj medzi zástancami očkovania proti koronavírusu a ich odporcami sa vedie na celom svete. To samé platí aj o testoch. Žiaľ, tí druhí prehrávajú na celej čiare, pretože drvivá väčšina médií ich k slovu pustiť nechce a ich protiargumenty tak nikto nepočuje.


Diskusiu medzi o odborníkmi presadzujúcimi vakcináciu alebo testovanie a ich odbornými oponentami odmietajú aj všetky naše „mienkotvorné“ televízie a rádiá. Nie je tomu tak ale v susednom Česku, kde sa už niekoľko takých diskusií uskutočnilo. Ako ukazuje facebookový profil Rob Rob v zostrihu videa z diskusie v televízii CNN Prima News o PCR teste, ich odporcovia majú na ich používanie naozaj vážne argumenty.
PCR test bez ďalšieho klinického vyšetrenia má nulovú výpovednú hodnotu

V diskusii sa ako hostia zúčastnili známy český lekár Jan Hnízdil a prezident Českej lekárskej komory Milan Kubek. „Pán prezident, PCR test vôbec nevypovedá o tom, že ten človek je nakazený, nákazlivý, alebo chorý. Vôbec. Vy to viete. A pokiaľ niekto tvrdí opak, tak sa mýli, alebo klame,“ hovorí doktor Hnízdil, podľa ktorého argumentovať 30-tisícmi mŕtvymi n COVID je omyl, alebo klamstvo. „Pýtal som sa na ministerstve zdravotníctva, ale tu nikto nikdy nezdokladoval, že by bolo 30-tisíc obetí Covidu. Tu ide o ľudí, ktorí zomreli na rôzne choroby, mimo iného na Covid, ale boli pozitívne testovaní. Vy to viete,“ prízvukuje Hnízdil prezidentovi lekárskej komory.



„O čom teda svedčí pozitívny PCR test?“ pýta sa Milan Kubek svojho protirečníka. „PCR test bez ďalšieho klinického vyšetrenia má nulovú výpovednú hodnotu. Navyše záleží na počtoch cyklov, takže je všeobecne známe, a virológovia to konštatujú, že PCR testom, keď nastavíte dostatočne vysoký počet cyklov, tak nájdete u kohokoľvek čokoľvek. Sám osebe má však nulovú výpovednú hodnotu,“ trvá na svojom Hnízdil, podľa ktorého ak je niekto pozitívne testovaný, tak by mal byť následne skutočne vyšetrený svojím doktorom, či je naozaj chorý.

Doktor Hnízdil šokuje: Pandémia by išla ukončiť zo dňa na deň! Ale... (VIDEO)
Na skutočnosť, že je pandémia koronavírusu umelo nafukovaná upozorňuje stále väčšie množstvo lekárov prakticky po celom svete. Hoci sú stále považovaní za hejterov, ich argumenty, ktoré ponúkajú, hovoria viac ako jasne. Tak, ako o nich rozpráva... Čítať ďalej
06 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik