Doktor Hnízdil šokuje: Pandémia by išla ukončiť zo dňa na deň! Ale... (VIDEO)
06 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Na skutočnosť, že je pandémia koronavírusu umelo nafukovaná upozorňuje stále väčšie množstvo lekárov prakticky po celom svete. Hoci sú stále považovaní za hejterov, ich argumenty, ktoré ponúkajú, hovoria viac ako jasne. Tak, ako o nich rozpráva doktor Jan Hnízdil zo susednej Českej republiky.


Je na škodu veci, že kým v susednej Českej republike oponenti vakcinácie istý priestor v médiách dostávajú, u nás sú stále vytláčaní na vedľajšiu koľaj. A pritom aj na Slovensku je veľa lekárov s rozmanitými názormi. Jirka Kudrfalz vo videu zverejnil zostrih diskusie doktorov Jana Hnízdila a Romana Šmuclera na CNN Prima news. Ich názory sú veľmi zaujímavé. Celú pandémiu a očkovanie stavajú do úplne iného svetla.
Pozitívne testovaný človek nemusí byť chorý, alebo nákazlivý

Lekár Jan Hnízdil (vľavo a Roman Šmucler sa v otázke ukončenia pandémia COVID-19 vzácne zhodujú. Zdroj: FB / Jirka Kudrfalz


Jan Hnízdil priznáva, že ho najviac prekvapil ten mediálny sprievod covidu. „Myslím si, že ešte nikdy v histórii žiadna choroba nedostala taký mediálny náboj. My sme rok a pol bombardovaní počtom nakazených či počtom mŕtvych. Najväčší mediálny priestor s najznámejšími komentátormi, na ktorých sa odvoláva vláda, dostávajú profesor Jaroslav Flégr, profesor Václav Hořejší a profesor Jan Konvalinka,“ hovorí doktor Hnízdil, ktorý všetkých troch osobne pozná a so všetkými si tyká.

„Ani jeden z nich však nemá medicínske vzdelanie. Jaroslav je evolučný biológ, Václav je molekulárny imunológ a Honza je biochemik. A títo ľudia v živote neboli v kontakte s pacientom,“ konštatuje Hnízdil, podľa ktorého si oni vôbec neuvedomujú, aké majú ich výroky o mŕtvolách, mrazákoch, lockdownoch či krvi na rukách zničujúci vplyv na psychiku ľudí, keď to vidia v médiách.

Doktor Brunner: K účasti na klinickej štúdii podávania vakcín nie je možné z právneho hľadiska nikoho zaväzovať...!!! (VIDEO)
Tak a je to vonku. Že vakcíny proti COVID-19 nie sú skutočnými vakcínami, ale iba experimentálnymi a navyše na génovej báze hovorí aj rakúsky doktor Michael Brunner z medzinárodného certifikačného inštitútu a tiež z organizácie „Právnici pre... Čítať ďalej
04 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Počúvať toto alebo bombardovať ľudí týmito správami má zničujúci vplyv na ich zdravie. Tí ľudia začnú umierať iba z toho, aj keby tu ten vírus nebol. Ale on tu je,“ netají lekár. „Myslel som si, že tie lockdowny a rozličné zákazy sú dôsledkom toho, že vláda to nečakala a zostala prekvapená. Toto však nejde ospravedlňovať rok a pol. Myslím si, že oni teraz už tie informácie, čo bolo zlé, majú. Preto si myslím, že tá pandémia by išla ukončiť zo dňa na deň,“ šokuje doktor Jan Hnízdil.

„Denne počujeme počty nakazených, ale to nie sú nakazení, ale pozitívne testovaní. A takýto človek vôbec nemusí byť chorý alebo nákazlivý. Ten pozitívny test túto informáciu vôbec nedáva, ale ja iba akýmsi náznakom. Na základe pozitivity by mal byť ten človek vyšetrený, či má klinické príznaky. Až potom je možné ho označiť na chorého,“ vysvetľuje lekár.

Lipták opäť šokuje: Tieto „vakcíny“ neboli vytvorené aby nás chránili pred pandémiou (VIDEO)
Vedci a lekári, ktorí sú proti očkovaniu a vakcínam, ale aj tí, ktorí navyše COVID za pandémiu nepovažujú, sú označovaní za antivaxerov. A s nimi vlastne aj všetci tí, ktorí sa stotožňujú s ich tvrdeniami. Patrí medzi nich i lekár Peter... Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Covid prenášajú aj zaočkovaní, tak prestaňme ľuďom hovoriť nezmysly

Ak by sa podľa Hnízdila týmto masovým spôsobom testovalo obrovské množstvo ľudí na akýkoľvek vírus, napríklad obyčajnej nádchy, tak do týždňa tu máte pandémiu. „Vo chvíli, keď sa ukončí hon na zdravých ľudí, deti v školách, všade, vo chvíli, keď sa prestane testovať a zdravotníctvo sa začne starať o skutočne chorých a nebude aktívne vyhľadávať pozitívne testovaných, je koniec pandémie.

Avšak to nemôžeme dopustiť, pretože pokiaľ budú pozitívne testovaní, tak nezdôvodníme tlak na očkovanie,“ konštatuje pravdu, ktorú nechce nikto z farmaceutického priemyslu počuť.

K vážnym slovám doktora Jana Hnízdila sa pridal aj doktor Roman Šmucler, prezident Českej stomatologickej komory. „Pandémia v Čechách sa skončí až parlament väčšinou hlasov povie, že pandémia skončila. Máme totiž pandemický zákon, to znamená, že buď skončí pandémia hlasovaním v parlamente, alebo skončí expiráciou toho zákona,“ vysvetľuje doktor Šmucler.



Rakúsky kancelár Kurz povedal podľa Šmuclera asi najgeniálnejšie to, že v tejto chvíli je covid súkromná záležitosť, nie verejná. „Čiže my máme pre ľudí, ktorí chcú byť očkovaní, očkovacie látky a sme ich schopní veľmi dobre liečiť, pretože máme vynikajúce lieky. My predsa vieme, že covid prenášajú aj zaočkovaní, tak prestaňme ľuďom hovoriť nezmysly, pretože to vieme z tých štúdií,“ hovorí vo videu Šmucler. Dodáva, že v Čechách nemajú vysokú incidenciu medzi očkovanými, pretože tých netestujú.

„Keď prestane očkovať aj nezaočkovaných tak zistíme, že vírus zmizol. A dokonca to bude asi ako pri každej chrípkovej epidémii, že tí zaočkovaní, tak ako som napríklad i ja, to budú roznášať viac. Keď je bežná chrípková epidémia, tak kto to roznáša? Babička, ktorú to zostrelí a zostane v posteli, alebo nabúchaný športovec, ktorý je obchodný cestujúci, ktorý si každý deň trikrát smrkne a prejde republiku?“ pýta sa v samom závere zostrihu diskusnej relácie doktor Roman Šmucler.

Šokujúce VIDEO doktora Hodkinsona: Neriskujte svoj život a život svojho dieťaťa očkovaním!
Proti očkovaniu na COVID-19 experimentálnymi vakcínami sa postavili už mnohé svetové vedecké a lekárske kapacity. Žiaľ, naša vláda aj vlády iných štátov počúvajú len tých, ktorí tvrdo presadzujú očkovanie. Jedným z tých, ktorí sú zásadne proti, je... Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik