Harabin to zabil: Sme naozaj ako také sliepky? (VIDEO)
06 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vakcíny mali byť záchranou planéty pred koronavírusom. Postačovať mali dve dávky, u niektorých jedna, a svet bude zachránený. Že to tak nie je vieme aj na príklade mnohých štátov na celom svete. Teraz sa o tom presviedčajú i Slováci.


O podávaní tretej dávke vakcíny proti COVID-19, ktorá má byť akási „posilňovacia“, už vážne hovorí i minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský. Koľko ich ale napokon bude? Štyri, päť či... Celú situáciu otočil na humor aj známy antivaxer a bezrúškovec, exminister spravodlivosti Štefan Harabin Štefan, ktorý na svojom facebookovom profile zverejnil video, ktoré charakterizuje ako celú situáciu vníma on.

Podľa Harabina ľudia za treťou dávkou experimentálnych vakcín pobežia ako sliepky za zrnom. Nič iné im totiž nezostane, pretože tie dve dávky, ktoré mali byť nielen sloboda, ale aj zdravie, akosi nefungujú a ich účinok sa už po pol roku stráca.



„Neviem, či po tretej dávke budú tieto sliepky znášať vajcia,“ píše v kratučkom statuse pri videu "humorista" Štefan Harabin.

Harabin opäť šokuje. Vtipom o dvoch potkanoch zabáva Slovákov
Zvykne sa hovoriť, že humor je polovicou či soľou života. Žiaľ, v súčasnosti prevláda na Slovensku skôr skepsa ako dobrá nálada. Je to dôsledok situácie, ktorá u nás panuje nielen v súvislosti s ekonomikou či s koronavírusom, ale so stavom celej... Čítať ďalej
02 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik