Harabin opäť šokuje. Vtipom o dvoch potkanoch zabáva Slovákov
02 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Zvykne sa hovoriť, že humor je polovicou či soľou života. Žiaľ, v súčasnosti prevláda na Slovensku skôr skepsa ako dobrá nálada. Je to dôsledok situácie, ktorá u nás panuje nielen v súvislosti s ekonomikou či s koronavírusom, ale so stavom celej spoločnosti.


Ľuďom na Slovensku dnes veru veľmi do smiechu nieje. Exminister vnútra a spravodlivosti aj expredseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin je však známy humorista, ktorý nezvykne pokaziť žiadnu srandu. O rozosmiatie Slovákov sa pokúsil aj kresleným vtipom, ktorý zverejnil v statuse na svojom profile. A je naozaj akoby vystrihnutý z tohto prazvláštneho obdobia.
Jeden krásny zo života jedného z tých „Covid patkaňov“

Štefan Harabin je jedným z najznámejších bezrúškovcov a odmietačov očkovania experimentálnymi vakcínami. A práve na tie je zameraný aj jeho kreslený vtip. „Farmakomáfia cez slovenských podpindosníkov testuje rýchlo kvasený experimentálny roztok aj na našich zdravých ľuďoch,“ napísal Harabin v krátkom statuse pri kreslenom vtipe. Kto by si však myslel, že ním Slovákov „vytočil“ je na omyle. Niektorí síce v diskusii šomrali, no veľa bolo takých, ktorí sa na vtipe zabavili a súhlasili s jeho textom. „Na potkanoch sa nesmie testovať, ochranári zvierat to nedovolia. Nás sa nemá kto zastať...Celé zlé...,“ napísala Katarína Jadamcziková. Svojou trochou do „vtipnej kaše“ prispel Peter Ivor, ktorý v diskusii poslal „jeden krásny zo života jedného z tých Covid patkaňov“. Podobnosť s reálnymi postavami je vraj čisto náhodná:



„Zomrie najfalošnejšia Královná prázdnych póz a fráz, ktorú jej ožobračení ponížení poddaní v rozloženej totalitnej satelitnej Banánovej republike volajú ľudovo „Americká Jaternica“ a táto príde po smrti k Sv. Petrovi. - Dobrý deň, pán Sv. Peter, ja som ešte nemala zomrieť, som tu omylom... - Hm, tiež si myslím, že si tu omylom, počkaj chvíľu, hneď zistíme, čo s tebou. ...a začne hľadať v knihe života. ...po polhodine knihu zavrie, pozrie na ňu a hovorí. - No! Vec sa má takto. Si tu síce dopísaná, ale potom vyškrtnutá... Je to nejasné a v takom prípade dávame možnosť výberu.

Pôjdeš nachvíľu do pekla, potom do neba a vyberieš si sama. Tak ju zvezú do pekla, tam krásne prostredie, palác, vítajú ju priatelia, novinári, vládni covidoví „vedci“, celebrity, najlepší priateľ Soroš, dostane dary, smetisko na kolesách s diaľkovým ovládačom, prejde s ním kúsok a hneď fanfáry a ocenenia, Osobnosť roka, Právnička roka! Neustály potlesk, no tá je šťastná! Potom ju vyvezú do neba a tam tiež pekne, ale nikto ju tam nevíta, nevšímajú si ju, nikoho nepozná...

Zjaví sa pri nej znovu Sv. Peter. - Tak čo, ako si sa rozhodla? - Ďakujem pán Sv. Peter, skutočne si vážim vašu ponuku, vnímam to ako veľký... - Dobre, bla-bla-bla! ... preruší ju Sv. Peter - Nemám tu len teba, moja zlatá, vyber si! Zostávaš hore, alebo chceš ísť dolu? - Radšej dolu... - Dobre. Príde dolu a hneď poriadna rana! Dostane bičom po tvári... - A pakuj umývať záchody! - Ale ako to... to pred tým bolo...? - To bola kampaň!!!“ No čo poviete? Skutočne zo života... Či?

Skvelý kreslený humor Harabina. Slovenské „žabky“ varí Matovič a spol. slovami: „Dobre bude! Vydržme!“
Štefan Harabin na svojom profile ukázal, ako má vyzerať skvelý kreslený humor. Matovič podľa neho občanov varí ako žaby v hrnci. Čítať ďalej
18 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik