Vymení boxerský ring za prezidentské kreslo? (VIDEO)
05 | 10 | 2021 I Ingrid Vrabcová
Bol to jeden z najlepších boxerov svojej doby: Manny Pacquiao. Teraz však tento Filipínec končí svoju vynikajúcu kariéru a chce sa venovať iným veciam. Chce sa stať prezidentom svojej krajiny, píše t-online.de.
Boxerskú kariéru zavesil na klinec

Manny Pacquiao (42) končí svoju boxerskú kariéru. Filipínec to oznámil prostredníctvom emotívneho VIDEA.

„Padne mi zaťažko zmieriť sa s tým, že ako boxer končím,“ – povedal Pacquiao, prezývaný tiež „Pac Man". Počas svojej kariéry získal tituly majstra sveta v ôsmich rôznych váhových kategóriách.
Zbohom box!

„Nikdy som si nemyslel, že tento deň príde,“ – dodal bývalý majster sveta v boxe. "Zbohom box!" Teraz sa chce venovať iným veciam - napríklad prezidentskému úradu vo svojej krajine, kde chce nahradiť súčasnú hlavu štátu Rodriga Duterteho.
Namierené má do prezidentského kresla

Pacquiao oznámil, že sa zapojí do boja o najvyšší úrad vo východoázijskom ostrovnom štáte. „Nastal ten správny čas. Som pripravený čeliť tejto výzve,“ – vyhlásil  bývalý boxer, ktorý je vysoký len  1,66 metra.

Prezidentské voľby v tejto ostrovnej krajine juhovýchodnej Ázie sa uskutočnia v roku 2022. Podľa ústavy súčasný prezident Duterte už nemôže znovu kandidovať.

Súčasná hlava štátu, ktorá je kontroverzná najmä kvôli svojej tvrdej protidrogovej kampani, však oznámila, že bude kandidovať na post viceprezidenta, uzatvára t-online.de.

Trikmi s číslami rakúska zdravotnícka agentúra AGES vyprodukovala "pandémiu neočkovaných" (Willi Huber)
Komentár Willi Huber (Report24) Čítať ďalej
06 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová