Putin je "starý lišiak" a má novú údernú "zbraň" (video)
05 | 10 | 2021 I Milan František

Americké a britské médiá objavili novú Putinovu tajnú zbraň. Nie je to raketa, je to nežná polovička ľudstva.


Zaoberajú sa ňou už niekoľko dní.  Napríklad aj web dailymail.co.uk.



Krásna Darja

Tlmočníčka Darja Bojarská. Prvý raz ju zaregistrovali pred dvoma rokmi v Japonskej Osake, na stretnutí s Donaldom Trumpom.


"Lišiak Putin" ju vraj doviedol špeciálne preto, aby rozptýlila milovníka sukní Trumpa, aby sa nemohol sústrediť a aby ruský vodca dosiahol svoje.




 
Tajná zbraň Moskvy

Ako len môže byť ruská tlmočníčka taká krásna? Čo to je? To musí byť tajná zbraň, použitá na odpútanie pozornosti najmocnejšieho muža sveta!


Samozrejme, že nikto v západných médiách neuveril tvrdeniu Putinovho hovorcu Peskova, že tlmočníčku vybralo ruské ministerstvo zahraničných vecí a ona tam už dávno pracuje. Podľa západných médií to je určite agentka tajných služieb.



V Bielom dome sa zrodila myšlienka na Knihu o Darji

Veď ešte aj tancuje salsu a iné tance! To nie je normálne! Bývalá tlačová tajomníčka Bieleho domu Stephanie Grisshinová sa jej venuje obšírne vo svojej pripravovanej knihe. Touto Putinovou novou bombou sa celkom seriózne už niekoľko dní zaoberajú britské médiá, aj americké New York Times, či CNN. Keď nie je o čom, alebo treba odvrátiť pozornosť inam, téma sa vždy nájde. Vďačná to potrava pre domáce publikum.


„Pandora Papers" - daňové raje: „Ulievali si peniaze bokom“. Odhalenia usvedčujúce politikov a prominentov. Sú medzi nimi aj Babiš, Blair či Putinova milenka
Obrovský únik údajov ukazuje, ako si superbohatí ľudia na celom svete „ulievajú bokom“ peniaze prostredníctvom fiktívnych spoločností. Sú medzi nimi hlavy štátov a vlád, ich milenky, ministri a celebrity... a nechýba ani český premiér Andrej Babiš,... Čítať ďalej
04 | 10 | 2021 | Ingrid Vrabcová