Vám nikto nedal mandát, aby ste rušili ľudské práva a základné slobody! Odkazuje Laššáková koalícii
04 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko je mentálne a osobnostne rozbité tak ako ešte nikdy. A zásluhu na tom má najmä vláda, ktorá proti sebe postavila dva tábory ľudí. Najskôr tých, ktorí sa chceli či nechceli dať testovať, teraz tých, ktorí sú za alebo proti očkovaniu na koronavírus.


Nezaujatý pozorovateľ musí skonštatovať, že na Slovensko sa vkradla nová totalita. Ten, kto nie je s nami je proti nám a treba ho čo najviac obmedziť na jeho slobode. Že je to choré vidia aj mnohí právnici, ktorí radia ľuďom ako odolať tomu, čo sa deje voči nim. Jednou z nich je aj známa právnička Judita Laššáková, ktorá v statuse poukazuje na to, čo sa v súčasnosti u nás deje.
Táto vláda jednoznačne vyjadrila svoju túžbu zaviesť diktatúru najhrubšieho zrna!

„Sú to zlodeji našej slobody. Dokedy budeme ustupovať?“ pýta sa hneď v úvode Laššáková, podľa ktorej by bolo jednoduché tvrdiť, že prebiehajúci rozvrat nášho malého Slovenska, je výsledkom činnosti zopár pomýlených, nevzdelaných a barbarských indivíduí mýliacich si demokraciu s tyraniou. „Nikdy v histórii ľudstva sa tyrania nesformovala sama od seba a vďaka pár jedincom. Vždy, opakujem vždy, boli, sú a budú existovať mnohí, ktorí budú chcieť siahať na slobodu jednotlivca. Nájdu sa, spoja, zosieťujú a budú pochodovať v jednom šíku,“ konštatuje skúsená medzinárodná právnička.

„To, čo „uniklo“ z pracovnej komisie na navrátenie dôvery v štát, nie je dokument osvietených múdrych ľudí snažiacich sa o nápravu a demokratické usporiadanie. Nie je to dokument snažiaci sa o vyváženosť. Je to dokument, ktorým táto vláda jednoznačne vyjadrila svoju túžbu zaviesť diktatúru najhrubšieho zrna! Je to manifest zlodejov našej slobody. Nič viac a nič menej,“ vysvetľuje Laššáková a dodáva, že jej názor bol vždy taký, že si Ústavu treba vážiť. „To, čo predvádzajú dnešní ústavní činitelia, je však úplným popretím ústavnosti a rešpektu k právnemu štátu. Ústavu Slovenskej republiky pokrčili, dotrhali, poliali benzínom a podpálili,“ zhodnotila súčasnosť Laššáková.

Laššáková: Ani jeden prezident nezneužil parlament na riešenie osobných problémov ako Čaputová (VIDEO)
Prejav prezidentky Zuzany Čaputovej o stave republiky zaujal viacero politikov, ktorí na to však mali svoj uhol pohľadu. Pozastavila sa nad ním ale aj „obyčajná“ verejnosť, medzi ktorú sa zaradila i naša skúsená právnička Judita... Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

To, čo predvádza dnešná vládna garnitúra je jednoducho jedna veľká katastrofa

„Tragikomické sú hlúpe tvrdenia poniektorých o tom, že „Ústavu musíme meniť každých 30 rokov“, lebo je to „naša ústavná tradícia“. No to, čo predvádza dnešná vládna garnitúra so svojimi prisluhovačmi v parlamente, prezidentskom paláci, na Ústavnom súde a v médiách, je jedna veľká katastrofa. Nebyť osoby Maroša Žilinku na poste generálneho prokurátora, tyrania by už bola zavedená. Lenže on sám zmôže málo, všakže, drahí kolegovia právnici?! Veľmi málo,“ myslí si Laššáková, ktorá sa zamýšľa aj nad tým, či ho to ešte vôbec baví.

„Diskutovať s takými znalcami práva, ako je Alojz Baránik a čeliť idiotizmom valiacim sa z úst aj tohto pána poslanca. Ani mňa nebaví zakaždým niekomu vyvracať, že Mikasove vyhlášky nemajú prednosť pred Ústavou. Čeliť argumentom typu „to by neurobili“ alebo „ty sa na to pozeráš ako právnik“ človeka po čase prestane baviť,“ priznáva skúsená právnička, podľa ktorej 17 bodov, či na koľko sa zmohla táto úžasná komisia zatiaľ (lebo s jedlom rastie chuť), je 17 klincov do rakvy Slovenskej republiky.

Proruskí motorkári na amerických motorkách sú pre nás hrozba? Pýta sa generál Viktorín
Proti presunu Múzea SNP v Banskej Bystrici spod Ministerstva kultúry pod správu Ministerstva obrany bolo viacero kompetentných ľudí, ktorí to podporili aj viacerými argumentami. Ako sa teraz ukazuje, vo svojich tvrdeniach mali kus pravdy. Čítať ďalej
04 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik



Slovensko vám neodovzdáme a nebudeme sa nečinne pozerať, ako nám kradnete vlasť!

„Chápem, že každý „musí platiť úvery“ a je mi jasné, že „deti treba nakŕmiť“. Svojho času som sa pustila do umelcov no musím uznať, že bez umenia a kultúry sme iba teľce idúce na porážku. Porážku právneho štátu, porážku našich slobôd,“ konštatuje skúsená právnička, ktorá by vraj rada pripomenula zlodejom slobôd dva riadky z pesničky „Od Tatier k Dunaju“ od Elánu, pričom podotýka, že väčšina ich skladieb je nadčasová:

„Až nás raz dostanú,

tak povieme si 'NIE'!“

Nie - nepoľavíme,

Nie - nevzdáme to,

Nie - neodovzdáme vám Slovensko,

Nie - nebudeme sa nečinne pozerať, ako nám kradnete vlasť!

„Je naša, nás všetkých a vám nikto, opakujem nikto nedal mandát, aby ste rušili ľudské práva a základné slobody! NIKTO!“ prízvukuje právnička Judita Laššáková.

Laššáková skritizovala politikov. „Tento cirkus v parlamente platíme z daní,“ pridali sa nahnevaní ľudia
Parlamentný cirkus včera opäť ukázal zábavné predstavenie našich politikov, ktorí si vôbec nič nedarovali. Bol to znovu jasný dôkaz toho, že im vlastne vôbec nejde o občana, ale o samých seba a ich egá. Čítať ďalej
24 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik