Laššáková: Ani jeden prezident nezneužil parlament na riešenie osobných problémov ako Čaputová (VIDEO)
29 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Prejav prezidentky Zuzany Čaputovej o stave republiky zaujal viacero politikov, ktorí na to však mali svoj uhol pohľadu. Pozastavila sa nad ním ale aj „obyčajná“ verejnosť, medzi ktorú sa zaradila i naša skúsená právnička Judita Laššáková.


Hlava štátu v správe o stave republiky pospomínala rozličné oblasti, ktoré zhodnotila zo svojho uhla pohľadu. Prirodzene, nie všetkým sa pozdávala. Medzi nich patrila aj skúsená právnička Judita Laššáková, ktorá v statuse a v zostrihu videa dala jasne najavo, čo sa jej na slovách prezidentky nepáčilo.
Ako veľmi klamali Matovičova aj Hegerova vláda o „prázdnej špajze“

Podľa Judity Laššákovej hovorila Zuzana Čaputová v správe pred poslancami parlamentu aj o vlastnom egu. „Sľúbila som video, respektíve zostrih jednej z perál utrúsených Zuzanou Čaputovou počas dnešného vystúpenia na pôde NR SR. Samozrejme, nevynechala svoju vlastnú obhajobu,“ píše v úvode statusu Laššáková a dodáva: „Až dodnes ani jeden z prezidentov takto nevyužil/nezneužil pôdu zákonodarného „sporu“ (lebo „zborom“ už dlho nie je!) na riešenie osobných problémov ako ona. Treba však uznať, že ani jeden z predchádzajúcich prezidentov ešte nepodržal Fica a jeho vlády tak, ako to urobila Zuzana Čaputová.

Prezidentka Čaputová v správe o stave republiky zavádzala a klamala! Tvrdí Chmelár
Prejav prezidentky Zuzany Čaputovej pred poslancami parlamentu o stave republiky sledovali nielen politici, ale aj expolitici či rozliční analytici. A medzi nimi aj historik, politický a mediálny analytik Eduard Chmelár. Čítať ďalej
28 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Je však na mieste priznať si, že bolo aj mnoho nedostatkov. Cez záchrannú sieť našej sociálnej pomoci v prvých mesiacoch prepadávalo veľa občanov,“ hovorí v úvode zostrihu vide prezidentka. „Pomoc a kompenzácie firmám, ktoré nemohli počas pandémie podnikať, napríklad v oblasti gastra, hoteliérstva a kultúry boli často zmätočné a z hľadiska podpory a z hľadiska výšky pomoci patrili k tým nižším v rámci krajín EÚ,“ pokračovala prezidentka v kritike súčasnej vlády. Dnes sa však, podľa Čaputovej, už rozhoduje o tom, či dokážeme vytvoriť podmienky pre pokračovanie ekonomického rozvoja.



Dnes sa rozhoduje o tom, či sa bude životná úroveň približovať štandardu v západných krajinách, alebo budeme stagnovať. „Žiadna vláda v histórii Slovenska nemala k dispozícii toľko prostriedkov, ako tá dnešná,“ hovorí v zostrihu videa Zuzana Čaputová, ktoré Judita Laššáková pre istotu trikrát zdupľovala. „Aby si každý uvedomil, ako veľmi klamali Matovičova aj Hegerova vláda o „prázdnej špajze“,“ vysvetľuje právnička, prečo tento zostrih spravila.

Čaputová je bábkou zahraničia na poste hlavy štátu a zastáva funkciu, na ktorú nedorástla, tvrdí Belousovová
V našom parlamente mala dnes hlavné slovo prezidentka Zuzana Čaputová. Pred poslancami predniesla správu o stave republiky, ktorá sa ale nie všetkým politikom, vrátane tým ex, páčila. Platí to aj o bývalej šéfke národniarov Anne... Čítať ďalej
28 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik