Fico pozýva Slovákov na protivládny „míting“. Tentokrát 17. októbra a do Banskej Bystrice
04 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Smeráci pozývajú na ďalší „míting“, ktorý sa uskutoční v symbolický deň. Tak toto nevymyslíš, to je Fico... Niekoho by táto okrídlená veta napadla v súvislosti s konaním protivládneho mítingu strany Smer-SD, ktorý usporiadajú v deň, keď sa v celom svete oslavuje Medzinárodný deň boja proti chudobe.


Slováci sa boja proti nenávidenej vláde nevzdávajú, rovnako ako opozícia. Smer-SD sa rozhodol zvolať na nedeľu 17. októbra ďalší protivládny „míting“, ktorý sa uskutoční v Banskej Bystrici. Chce ním jasne ukázať, že táto vládna garnitúra by mala odísť do zabudnutia. „Míting“ sa navyše uskutoční presne v deň medzinárodného dňa boja proti chudobe. Šéf Smeru-SD Robert Fico v statuse vysvetľuje, prečo sa rozhodol tento protestný míting zorganizovať.
Bude to slušný, ale razantný protest proti súčasnej vláde

„Pozývam vás 17. októbra (medzinárodný deň boja proti chudobe) na ďalší veľký protivládny míting, ktorý Smer-SD organizuje v Banskej Bystrici,“ píše v úvode statusu šéf strany Robert Fico s tým, že naň pozývajú každého. „Bude to slušný, ale razantný protest proti súčasnej vláde,“ dodáva Fico, ktorý vraj chcel túto pozvánku zverejniť neskôr, ale vyprovokoval ho denník SME. „Po tom, čo sa jeho majiteľom stal nepriateľ všetkého normálneho, G. Soros, ide SME proti Smeru-SD cez mŕtvoly a predbieha sa v agresívnej hlúposti s denníkom N a Aktualitami,“ vysvetľuje trojnásobný premiér.

R.Fico: Novelizácia Ústavy, ktorá by umožnila referendum, môže byť hotová ešte tento mesiac (VIDEO)
Strana Smer-SD sa pod vedením trojnásobného premiéra Roberta Fica prepadla po minuloročných parlamentných voľbách takmer na samé dno, dnes sa však už znovu úspešne šplhá na výslnie. Pomáha jej k tomu aj kritika koalície, ktorú by chcela čo najskôr... Čítať ďalej
01 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

​SME podľa Roberta Fica tvrdí toto:


  1. Zvolávanie protestov je neprijateľné. Je strašné, ak médium hovorí o uplatňovaní ľudských práv ako o neprijateľnom akte. SME patrilo medzi lídrov klamstiev a štváčov proti Smeru-SD pri organizovaní protestov proti nám v roku 2018. Kde ste boli, páni zo SME, keď mi pod oknom vykrikovali, že mám vyjsť von s manželkou a že budeme zastrelení ako rumunský prezident Ceausescu so ženou? My nikoho strieľať nechceme, radšej si ako v Košiciach s ľuďmi zaspievame „Na kráľovej holi“.

  2. Skracovanie volebného obdobia referendom je protištátnym činom. To sa už nedá ani komentovať.

  3. Fico sa zásadnou mierou... pričiňuje o rozvrat, destabilizáciu, pokles životnej úrovne a smrtnosť Covidu, lebo sa nechce dať zaočkovať.




„Vážení priatelia, SME, denník N, Aktuality a im podobní robia politiku porušujúcu ľudské práva a stali sa najagresívnejším nástrojom v rukách Matovičovej vlády. Som presvedčený, že za peniaze na očkovaciu kampaň a preto, lebo nenávidia Smer-SD a nevedia stráviť totálne fiasko súčasnej vlády, ktoré vnímajú ako svoje vlastné zlyhanie,“ píše v samom závere statusu Robert Fico a opäť pripomína ľuďom, že sa na nich teší 7. októbra. A budú vraj hovoriť aj o médiách.

Fico: Až 90 percent prípadov, ktorými sa chváli táto vláda, sú výmysel
Rober Fico bol najnovšie hosťom relácie Ide o pravdu. Receptom na zdraženie plynu a jeho kompenzovanie občanom má byť bankový odvod. "O najznámejšom udavačovi na Slovensku Makóovi" hovorí v desivých súvislostiach. Čítať ďalej
01 | 10 | 2021 | Ivan Brožík