Dychberúca spoveď bývalej priateľky futbalovej legendy Diega Maradonu!
04 | 10 | 2021 I Denis Merva

Dom plný kokaínu, orgií a plastických operácií. Tak Mavys Álvarezová opisuje päťročný vzťah s futbalovou legendou. Informuje pluska.sk


Ani nie rok po smrti legendárneho futbalistu Diega Marodonu (†60) opisuje jeho expriateľka, čo všetko počas 5 ročného vzťahu s legendou zažila.
Ako sa Álvarezová spoznala s legednou

Álvarezová sa rozhodla prehovoriť v jednej televízií v USA. Ako sa stretla s Maradonom a na čom stroskotal ich vzťah. „Na ulici ma oslovil muž, či by som sa nechcela stretnúť s Maradonom. Mňa to príliš nezaujímalo, ale hodinu ma presviedčal. Vraj je Diego svetoznáma osobnosť a priateľ Kuby. Nakoniec som súhlasila,“ povedala Mavys, ktorá sa stretla s Maradonom v roku 2000 na Kube, kde sa liečil zo závislosti na drogách. Potom sa všetko rýchlo rozbehlo a po týždni začala s Maradonom randiť a napriek nesúhlasu rodičov sa k nemu presťahovala. Dnes to Álvarezová ľutuje.

Álvaréz, priateľka Maradonu
zdroj / instagram @corrientespositiva

Začiatky 5 ročného vzťahu

„Prvých šesť mesiacov sa ma snažil donútiť dať si kokaín. Chcela som ho potešiť, tak som si dala. Teraz viem, že to bola najväčšia chyba v mojom živote. Mala som len 16 rokov,“ priznala. Maradona ju stále zásoboval kokaínom a Mavys sa nakoniec kokaínom predávkovala a skončila v nemocnici. K tomu ju Diego nútil, aby sa zúčastňovala jeho sexuálnych orgií. Ale odmietala. Na večierok plný sexu sa nedala presvedčiť ani po rokoch vzťahu, ale súhlasila s tým, že si na jeho žiadosť nechá zväčšiť prsia. „Diego mi povedal, že s väčšími prsiami budem vyzerať lepšie. Chcel, aby ma operovali u nás doma, s čím som ja nesúhlasila a nakoniec mi to urobili v Argentíne,“ opísala.
Násilie bolo úplne bežné

Álvarezová kvôli Maradonovi prestala študovať. „Nechcel mať priateľku stredoškoláčku, ktorá musí ísť každé ráno do školy,“ priznala. Miesto študovania zažívala doma teror. „Nedovolil mi vidieť ani moju mamu. Niekoľkokrát klopala u nás doma s plačom, ale on mi vždy len zakryl ústa a dvere neotvoril.“ Nebolo to však jediné domáce násilie, ktoré zažívala. „Či ma udrel? Mnohokrát. Udrel ma v jedálni, v aute a ťahal za vlasy. Nedovolil mi to nahlásiť a na druhej strane by to Fidel Castro zamietol pod koberec,“ povedala Mavys, ktorá chcela mať deti s Maradonom. Nakoniec sa to nepodarilo a vzťah sa rozpadol.

Maradona Álvaréz
Zdroj / instagram @ anti_terapia


Robo Roth to v poslednom vysielaní Rádia Anténa Rock poriadne prestrelil! (VIDEO)
V poslednom vysielaní to naozaj prehnal! Robo Roth (48) bol súčasťou Rádia Anténa Rock, ktoré ukončilo vysielanie 30.septembra 2021 Čítať ďalej
03 | 10 | 2021 | Denis Merva