Bez zastavenia a bez pomoci! Dve nehody v Maďarsku má na rováši opitý Slovák. Jedna bola smrteľná
04 | 10 | 2021 I Diana Zaťková


Tomu sa hovorí maximálna nezodpovednosť! Maďarská polícia viní opitého Slováka hneď z dvoch na sebe nezávislých nehôd na dvoch odlišných miestach. Prvú cyklistka neprežila, po druhej cyklistu s vážnymi zraneniami previezli do nemocnice.


Dve zrážky za pár hodín




Maďarskí policajti dnes zadržali slovenského vodiča, ktorý najprv zrazil ženu na bicykli v Jánossomorji a neskôr ďalšieho cyklistu o pár kilometrov ďalej v Mosonmagyaróvári. Informuje o tom maďarská polícia s tým, že z oboch miest odišiel bez zastavenia a zraneným nepomohol.

Cyklistka v Jánossomorji zrážku s autom neprežila a muža na bicykli z Mosonmagyaróváru previezli s vážnymi zraneniami záchranári do nemocnice.
Pomohli kamery

"Polícia Mosonmagyaróvár identifikovala slovenského občana riadiaceho auto, ktoré spôsobilo nehodu v meste, na základe zberu údajov a analýzy záznamov z monitorovacích kamier," informuje polícia.

Dôchodcovia sa ozývajú: Matovič, kde si s tou tabuľkou teraz? Ktorú riviéru si máme vybrať?
Mnohí dôchodcovia, ktorí odpracovali celý svoj život, môžu o luxuse v podobe akejkoľvek dovolenky iba snívať. Ozývajú sa, dokonca už aj blogujú. "V roku 2022 mi zvýšia dôchodok o 8,45 € tak to si už budem môcť vybrať luxus," píše jeden z nich vo... Čítať ďalej
04 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová

Bez zastavenia a bez pomoci

Podľa polície vodič odišiel z oboch miest bez zastavenia a bez pomoci. Okrem zadržania v Mosonmagyaróvári bol muž stíhaný aj na policajnom riaditeľstve župy Győr-Moson-Sopron za spôsobenie smrteľnej dopravnej nehody.

Maďarskí policajti uviedli, že drogový test aplikovaný na vodiča ukázal pozitívny výsledok.
Kúsok od hraníc


Obe nehody sa stali zhruba hodinu a pol po sebe len pár kilometrov od slovenských hraníc. Teraz je 35-ročný Slovák stíhaný za spôsobenie smrteľnej dopravnej nehody, pre podozrenie zo spáchania trestného činu aj za neposkytnutie pomoci.

Veľké ryby sa naľakali! Prepadnutie celého majetku odsúdených korupčníkov sa niektorým nepáči
Mali by korupčníci prísť o celý majetok, aj keď si časť z neho zarobili legálne? Strana Smer si myslí, že nie a nie je v tom sama. Čítať ďalej
04 | 10 | 2021 | Diana Zaťková