Fico: Sulík sem chodí so sklenenými očami nešťastný, že hlavná dodávateľka má problém
02 | 10 | 2021 I Eka Balašková

V ostatných dňoch upútala pozornosť informácia informácia komisárky Expo 2020 v Dubaji, že aj za neotvorenie slovenskej expozície môže práve Robert Fico. Aj k tomu sa šéf SMERu vyjadril na včerajšej tlačovke.


Môže (okrem vyhynutia dinosaurov) za neotvorenie pavilónu na Expo 2020 bývalá vláda?

Čím? Tým, že údajne neurobila patričné kroky. – "To je už trápne" – tvrdí Fico. "Počul (Richard Sulík - pozn. red. HD.), že vraj sa príliš často modlia tí robotníci tam a preto nemajú dostatok času na prácu. Aj za to, že sa tam pričasto modlia môžeme my. V Denníku N bola  podľa Roberta Fica "Celkom vážna analýza, aký podiel mal Fico podiel na svetovom raste cien energií. Niektorí sa defintívne zbláznili."



Sulíkovi "čosi ušlo"

"Sulík sem chodí so sklenenými očami nešťastný, že hlavná dodávateľka má problém. Chodí si na plesy do Británie, na dovolenky do Dubaja. Len jedna vec mu ušla. 1. októbra bolo treba otvoriť slovenský stánok na Expo. Samozrejme – na vine je Fico, Smer a chudáci dubajskí robotníci, lebo sa často modlia. Ale – za to, že nebol otvorený stánok v Dubaji zodpovedám ja." Povedal ironicky Robert Fico. 


Kto teda za to teda môže?

Pýta sa to aj Robert Fico a vzápätí si odpovedá – "Sulík so sklenenými očami. Ani zreničky nemal, keď tu naposledy bol. Ušiel, lebo vedel, že nie je ďalej schopný pokračovať v rozprave."


(Medzititulky red. HD.)


Sulíkovi zatkli kamarátku kvôli drogám. Ten zatiaľ mlčí
V súvislosti so zatknutím influencerky Zuzany Plačkovej pre podozrenie z obchodovania s drogami si treba pripomenúť jej súvislosť s politikou, ktorú nám pripomína článok z portálu topky.sk. Čítať ďalej
28 | 09 | 2021 | Ján Papuga