Plačkovej manžela Strausza najviac trápilo, že štyri dni nejedol
01 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Hviezda instagramu Zuzana Strausz Plačková a jej manžel René Strausz sú na slobode, ešte ale vyhraté nemajú, V policajných celách po razii NAKA na dílerov drog síce strávili tri noci, obaja ale tvrdia, že sú nevinní. Vyšetrovanie stále pokračuje.


Byť v policajnej celej niekoľko nocí rozhodne nie je žiadna slasť, a to najmä pre toho kto je naučený žiť v luxuse. Ťažké to preto bolo aj pre Zuzanu Strausz Plačkovú a jej manžela Reného Strausza. Práve on, ako píše portál topky.sk to za mrežami znášal veľmi ťažko.
Boli to najhoršie štyri dni v jeho živote, počas ktorých vraj nejedol

Zuzanu a jej manžela Reného prepustil sudca na Špecializovaného trestného súdu v Pezinku zo zadržania na slobodu. Neznamená to ale, že obaja majú vyhraté. Budú totiž vyšetrovaní na slobode. René Strausz po štyroch dňoch a troch nociach strávených v CPZ-ke opísal svoje pocity vo videu na instagrame. Trvalo mu tri hodiny kým sa poriadne nadýchal slobody a rozhodol prezradiť svoje pocity z toho, čo za mrežami prežil. René netají, že si vo väzbe prežil doslova peklo. Najskôr sa všetkým, ktorí stáli pri nich a veril im poďakoval.

Plačkovej s manželom hrozí vysoký trest! Z dílovania kokaínu ich usvedčujú odposluchy
Samozvaná kráľovná internetu Zuzana Plačková bude najnovšie pravdepodobne oslovovať svojich verných fanúšikov z väzenia! Ešte v pondelok totiž zadržala NAKA pri rozsiahlej razii v troch krajoch 15 členov zločineckej skupiny. Medzi nimi sa ocitla aj... Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Diana Zaťková


„Toto boli moje najhoršie štyri dni v živote,“ vraví zo všetkého ešte stále zjavne vykoľajený René, ktorý netají, že na ich adresu padali aj posmešky. „To je ale jedno, som rád, že som tu. Nebudem sa k ničomu vyjadrovať ale idem si žiť taký život, aký sme žili predtým,“ prezrádza ich spoločné zámery. „Dávajte si pozor s kým sa stretávate, lebo môžete doplatiť na nich,“ zdupľoval René slová svoje manželky Zuzany, ktoré ich povedala médiám ešte počas ich zadržiavania. René prezradil aj to, že si ide povybavovať svoje veci, ide si pre telefón a najmä sa najesť, pretože vraj štyri dni nejedol. „Ďakujem, aj Pánbožkovi aj vám, ktorí ste nám verili. Milujem vás a vidíme sa neskôr. Čaute,“ povedal René na záver videa a všetkým poslal na diaľku bozk.

Osud dvojice je známy. TOTO Plačkovej pripísali
Zuzana Strausz Plačková a jej manžela zbalila NAKA v rámci veľkej protidrogovej akcie. Od pondelka rána sedia v CPZ, kde ich vypočúvali a do 48 hodín sa rozhoduje o ich ďalšom osude. Ten jej je už jasný! Čítať ďalej
28 | 09 | 2021 | Ivan Mihale