Danko: Slovenský Pat a Mat v Dubaji - hanba pred celým svetom
01 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

"V Dubaji slávnostne otvorili Expo 2021. Celý svet sa na tejto výstave prezentuje úspechmi a víziou budúcnosti. Je to otázka prestíže národov a štátov. My Slováci sme zase svetovou raritou. Jedine náš pavilón a prezentácia sú uzavreté. To musia organizátori v Dubaji riadne čumieť." (Citát Andrej Danko)


"Pat a Mat sú postavičky, ktoré by to zvládli lepšie ako Hegerova vláda." Píše Andrej Danko na sociálnej sieti.

Reprofoto FB (@Andrej Danko)

Chyba nie je vo vašom prijímači

"Nestihli ju skrátka pripraviť. Vraj za to môžu samozrejme zlí cudzí štátni príslušníci, nie slovenskí podriadení ministra Richarda Sulíka. To bolo výletov do Dubaja, to bolo rečí. Skutek utek, klasika." Konštatuje stroho Andrej Danko.
Naši vládni predstavitelia nič nezvládajú

"Bohvie, či by sme nemali prezentovať práve to, že naši vládni predstavitelia vlastne nič nezvládajú. Dať tam voskové figuríny našich ministrov by bolo najlepšou prezentáciou."

"Diaľnica pred Bratislavou a kruhový objazd, na ktorý sa nedá ísť, to je tiež vizitkou tejto vlády. Dva roky spali aj tu, asi mysleli na lietajúce auto, ktoré dúfam do Dubaja netrepali."
Možno sme sa takto vyhli väčšiemu trapasu

"Vraj sme vodíkovou veľmocou. To je hlavné motto našej prezentácie. Škoda len, že to nie je pravda. Možno je aj dobré, že to nestihli otvoriť. Aspoň nie je väčší trapas z toho, čo tam naviezli a vystavujú." Končí svoj status na sociálnej sieti Andrej Danko.

(Medzititulky red. HD.)

Danko sa pustil do Šefčoviča: Zarába 30 800 eur mesačne! S takým platom na Slovákov kašle
25 | 09 | 2021 | Diana Zaťková