Danko sa pustil do Šefčoviča: Zarába 30 800 eur mesačne! S takým platom na Slovákov kašle
25 | 09 | 2021 I Diana Zaťková

"Ľudia v Bruseli sú úplne mimo našej reality. Kašlú na to, či sa na Slovensku porušujú práva alebo nie," konštatuje na sociálnej sieti bývalý predseda parlamentu a predseda Slovenskej národnej strany Andrej Danko. "S takým platom Slovákov hájiť nebude!"




"Verejne sa ospravedlňujem za mylnú informáciu o Marošovi Ševčovičovi. Uviedol som, že zarába 10 000 eur mesačne," píše Danko na sociálnej sieti. Dodáva, že mnohí čitatelia ho upozornili na to, že sa mýli.


Ani sám tomu neveril

"Priznám sa, neveril som tomu. Ani vo sne mi nenapadlo zisťovať, koľko to vlastne je. Som v šoku, plat cez 30 000 eur a iné výhody, je viac ako dosť," zaskočila výška mesačného príjmu podpredsedu Európskej komisie pre medziinštitucionálne vzťahy a strategický výhľadaj samotného lídra SNS.


Podľa politika je to jasný dôkaz toho, že títo ľudia v Bruseli sú úplne mimo našej reality. Kašlú na to, či sa na Slovensku porušujú práva alebo nie. "Či nás testujú, očkujú, týrajú, jemu je to jedno. Nebude sa hádať v Bruseli s nikým za nás, keď ho kráľovsky platia. On Slovákov hájiť nebude," podotýka Danko.



NATO je iba USA a tie nepotrebujú naše zbrane, potrebujú len naše územie, hovorí Radačovský
Mnoho predstaviteľov členských krajín NATO už vyjadrilo pochybnosti o opodstatnenosti existencie Severoatlantickej aliancie. Tieto hlasy sa ešte vystupňovali po spoločnom fiasku v Afganistane. No Ministerstvo obrany SR aj tak žiada od vlády... Čítať ďalej
25 | 09 | 2021 | Diana Zaťková



"Už sa nečudujem, že Šefčovič vlastne nechcel byť ani prezidentom, stačilo mu byť komisárom. Nikto mu peniaze nezávidí, len nech robí pre Slovensko, keďže je jeho zástupcom v Bruseli," uzatvára Danko svoj status.



Rozprúdil debatu


Jeho príspevok však vyvolal na sociálnej sieti rôzne reakcie. "To je svinstvo. Prasa zapredané. On sa ani neozve za práva Slovákov. Západ už vie ako ponížiť národy. Zalepí oči prachami ich komisárov," napísal Karol.



Slováci sú pobúrení: Lekári odmietajú neočkovaných vyšetriť, na pohotovosť nepustili 5-mesačné dieťa v horúčkach!
Z celého Slovenska sa ozývajú rozhorčené hlasy pacientov! Vyvolalo ich nové usmernenie z ministerstva zdravotníctva. To hovorí, že do nemocnice či k lekárovi môžu ísť už len očkovaní. Neočkovaní sa k pomoci nemusia dostať, ak sa nepreukážu... Čítať ďalej
25 | 09 | 2021 | Diana Zaťková



A objavil sa aj vyslovene negatívny postoj od Rudiho: "Dali ste prednosť štetke, tak neviem čo od pána Šefčoviča chcete, drukujem mu že Slovákom sere na hlavu, nebol vám dosť dobrý..."




A kontroval aj ďalší Karol: "Nízky príspevok od nízkeho človeka....Má zrejme nabudiť sociálnu nenávisť malých ľudí.... Každý občan v SR má právo uchádzať sa o komisára v EÚ...stačí mať vedomosti, jazyky a zvládnuť niekoľkohodinové grilovanie v EÚ....Keď porovnávam prezidentku SR, ktorú riadia iní a všetko číta z papierika a eurokomisára M.Š., ktorý riadi desiatky spolupracovníkov a má veľkú zodpovednosť...tak ako ? Ale plebsu prekáža jeho príjem...."