Heger propagoval pitie vodky aj pred deťmi (VIDEO)
30 | 09 | 2021 I Ján Papuga
Premiér Eduard Heger propagoval pitie vodky aj pred deťmi. Ako hlboko ešte klesne táto vláda? Existuje dno, aké by nedokázala preraziť?

Podpredseda Smeru Ľuboš Blaha zverejnil na YouTube fiktívny dialóg so súčasným premiérom Eduardom Hegerom. Ten kedysi obchodoval s alkoholom, metlou ľudstva, teda s vodkou a úzko spolupracoval s USA.
Heger - americká bábka

Východiskom Blahovho videa je záznam staršieho vystúpenia Hegera z čias, keď ešte nebol vo vrcholovej politiky. Mal prezentáciu o tom, ako obchodoval s vodkou a spolupracoval s firmami v USA.

Blaha predovšetkým poukázal na jeho spolupatričnosť s USA. Upozornil aj na to, ako tento kresťansky mysliaci politik verejne propagoval pitie alkoholu, ktorý ničí státisíce životov a rodín po celom svete.



 

Heger sa asi znova dal na vodku: Vraj reforma zdravotníctva zvýši kvalitu starostlivosti
29 | 09 | 2021 | TASR

Blahova Fikcia

Blaha tvorivo spojil slová z Hegerovho vystúpenia tak, aby bolo jasné, že „povalenie vlády Róberta Fica“ bolo v rukách dnešnej vládnej moci. Je to však zostrihaná fikcia, ktorá potvrdzuje poslancovo presvedčenie, že slovenský „majdan“ koordinovali USA. "Američania hľadali produkt, ktorý bude sedieť na ten trh v danom čase,“ hovorí v zostrihu Heger.

A ďalej pokračuje: „Mne sa veľmi páčila práca s Američanmi.“ To zapadá do Blahovej audiovizuálnej mozaiky. Heger prednáša aj o marketingu, čo Blaha spája s tým, že sa im prostredníctvom toho podarilo oklamať občanov Slovenska.
Heger hovorí deťom o vodke. To už fikcia nie je, žiaľ...

Veľmi závažnou, ba odsúdeniahodnou časťou videa, ktorá však nie je fikciou, je pasáž, kde vidno, že v publiku boli maloleté deti. Stali sa svedkami  propagovania tvrdého alkoholu: „A čo je lepšie, ako si dať kokteil aj cez deň poobede? A čo je lepšie, ako si dať kokteil cez obed a nikto nevie, že pijete alkohol?“ Toto tvrdenie dokonca hraničí aj s navádzaním na utajovanie pitia alkoholu, keďže súčasťou kokteilov je alkoholový základ.

Novinár Daňo: Prečo z internetu zmizli videá o minulosti manažéra vodky Eduarda Hegera? Nie je to korupcia?
Novinár Martin Daňo si všíma zaujímavú vec. Vraj z internetu, aj zo stránok spravodajských médií kompletne zmizli videá z doby, keď Eduard Heger predával vodku. Takéto služby pritom vyžadujú silné kontakty a veľa peňazí. Ale hlavne, ak sa tak... Čítať ďalej
06 | 04 | 2021 | Petra Demková

Heger radí ako sa dobre opiť. Amen!

Blaha na pripomienku prítomného Juraja Drobu, súčasného Bratislavského župana. Droba povedal, že sa s Hegerom vtedy stretol vo Washingtone. Blaha pripomenul, že súčasný premiér pôsobil v spoločnosti Cubic Applications, ktorú na Slovensko poslalo americké ministerstvo obrany pod vedením Donalda Rumsfeld, „jedného z tvorcov krvavej vojny v Iraku“. S pôsobením v USA spomína aj Daniela Lipšica a Zuzanu Čaputovú.

Vo východiskovom videu Heger radí: „Ak sa chcete dobre opiť, nepite cukor, nepite nič sladké, iba pite dobrý kvalitný alkohol a na druhý deň ste svieži.“ Dnes je autor tohto výroku  slovenským premiérom za kedysi populárnu stranu OĽaNO, hlási sa ku kresťanskej morálke a k slušnosti. Možno by k tej slušnosti prispel tým, že by sa ospravedlnil za propagáciu a obchodovanie s legálnou drogou, ktorá je tragédiou ľudstva.