Hrôza na ceste: Zrážku s kamiónom neprežili štyria mladí muži smerujúci ráno do práce
29 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Veľká tragédia a hrôza na ceste. Smrteľná dopravná nehoda, ktorá sa stala dnes ráno neďaleko obce Neded si vyžiadala až štyri ľudské obete. Pravdepodobným vinníkom tragédia bol poľský vodič kamióna, ktorý zrejme dostal za volantom mikrospánok.


Tragická dopravná nehoda sa stala dnes okolo šiestej hodiny ráno medzi obcami Neded a Dedinou Mládeže. Ako informujú v statuse hasiči a policajti na mieste zostali štyria mŕtvi, pričom najmladší mal len 25 rokov. Polícia nehodu vyšetruje.
Posádka auta našla smrť pod prevráteným kamiónom

Z auta, v ktorom sa viezli do práce štyria mladí muži zostal po prevrátení kamióna naň iba takýto vrak. FOTO: FB / HAZZ NR kraj


Podľa polície došlo pri nehode tak, že vodič kamiónu sa pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke, v dôsledku čoho prešiel do protismeru, kde zachytil jedno vozidlo a následne narazil do dvoch oprotiidúcich vozidiel. Podľa našich zistení poľský vodič kamióna zrejme dostal za volantom mikrospánok a keď precitol začal brzdiť, no už bolo neskoro. Po zrážke sa na jedno osobné auto kamión prevrátil a na mieste v ňom zahynuli štyria mladí muži.

Szilárd (†42), Balázs (†25), Tomáš (†38) a Kristián (†44), ktorí boli z Kolárova a okolia, smerovali ráno do práce. Žiaľ, do nej už nikdy nedorazia, a rovnako tak sa nevrátia ani k svojím najbližším. Pri nehode sa malo zraniť aj ďalších päť osôb vrátane poľského vodiča kamióna.



„Okolnosti, príčina, ako aj miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania,“ uviedla nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Hrozné: Tragická nehoda, pri ktorej zomreli štyria malí futbalisti, nie je ani po roku vyšetrená
„Pánska“ jazda štyroch dospelých a piatich detí sa pred vyše rokom skončila veľkou tragédiou. Piati z nich vrátane štyroch malých chlapcov, vášnivých futbalistov, sa domov už nikdy nevrátili. Tragická dopravná nehoda dodnes nie je... Čítať ďalej
30 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik