Jedine vláda odborníkov dokáže vytiahnuť Slovensko z bahna, myslí si Ľubomír Assessor
28 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Na Slovensku sa začínajú rodiť rozličné komisie ako huby po daždi. Po tej, ktorá má u nás riešiť obnovu v právny štát by vraj mala vzniknúť ďalšia, ktorej úlohou má byť riešenie sociálnych dopadov zdražovania cien energií a potravín na občanov. Tá je však zatiaľ v nedohľadne.


Kým skupina na riešenie právneho štátu na Slovensku už funguje, druhá skupina asi ani vytvorená nebude. Nech je to už akokoľvek, Ľubomír Assessor v statuse kritizuje vznik oboch z nich. Podľa jeho názoru, by toto mali riešiť naši ministri a štátni úradníci. Je to vraj ich práca, za ktorú sú veľmi dobre platení.
Všetko, čo chcú zvaliť na plecia nejakých komisii, majú robiť oni!

„Pred týždňom oznámil predseda vlády Heger vznik Komisie na obnovu dôvery v právny štát, teraz prišiel Kollár s nápadom zriadiť ďalšiu komisiu - komisiu na riešenie sociálnych dopadov zdražovania cien energií a potravín na občanov.

Keby sa títo plagiátori, ktorí nám v súčasnosti vládnu, lepšie učili, alebo si aspoň diplomovky prečítali, vedeli by si s porozumením prečítať Ústavu a ďalšie zákony,“ konštatuje v úvode Ľubomír a dodáva, že potom by možno pochopili, že všetko, čo chcú zvaliť na plecia nejakých komisii, majú robiť oni! „A dostávajú od nás nadpriemerné lóve. Sú to ich povinnosti, za ktoré sú dobre platení,“ prízvukuje Assessor. Podľa neho tým, že chcú presúvať riešenie zásadných problémov štátu na nejaké komisie, čo rozje***ajú ďalšie peniaze, vlastne dokazujú svoju neschopnosť a nekompetentnosť.



„A my občania máme na ich tuposť doplácať nielen tým, že ničia naše životy a náš štát, ale aj tým, že budeme platiť ich a zároveň členov nejakých komisii, ktorí budú de facto vykonávať za nich ich robotu. No cirkus... ani nie, ale kkt-izmus!“ píše natvrdo Ľubomír.

„Omnoho jednoduchšie a úspornejšie riešenie by bolo, keby neschopáci zverili riadenie štátu do rúk skutočných odborníkov,“ myslí si Assessor. Podľa neho jedine vláda odborníkov dokáže obnoviť dôveru v štát a vytiahnuť Slovensko z toho bahna, kde sme sa vďaka plagiátorom a amorálnym politikom, ktorých zaujímajú len kšefty a hádky, ocitli.

Vedecká konferencia sa bude venovať právam a slobodám v núdzovom stave
Základné práva a slobody a ich ochrana v núdzovom stave a iných osobitných právnych režimoch bude témou medzinárodnej vedeckej konferencie, ktorá sa bude konať v utorok (28. 9.) online v Košiciach. Organizuje ju Ústavný súd (ÚS) SR v spolupráci s... Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Ivan Mihale/ TASR