Ďalší trapas očkovacej lotérie! Výherci sa pýtajú, kde sú ich peniaze
28 | 09 | 2021 I Diana Zaťková

Jeden trapas strieda druhý! Snáď neexistuje doposiaľ televízna relácia, ktorá by v trapných situáciách, nedorozumeniach, či technických problémoch a nedotiahnutých veciach tromfla Matovičovu očkovaciu lotériu. Najnovšie sa sťažujú výhercovia. Nedostali sme peniaze!



Keď sa už zdalo, že počiatočným trapasom, ktoré sprevádzali očkovaciu lotériu konečne odzvonilo objavil sa nový zádrhel. Tentoraz v podobe sťažností tých, ktorí vyhrali. Mnohí sa totiž stážujú, že peniaze nedostali, píše portál topky.sk.
Nedodržiavajú lehoty




Podľa pravidiel očkovacej lotérie má byť po vyžrebovaní výhercovi výhra vyplatená vo forme pripísania finančných prostriedkov na bankový účet uvedený pri registrácii a to v lehote do 30 dní od vyhodnotenia vyžrebovania.

V prípade prémiových výhier majú byť peňažné prostriedky pripísané na účet do 60 dní. Vypláca sa v eurách a rátať treba s 19-percentným zdanením s výnimkou 100-eurových výhier, ktoré sú od zdanenia oslobodené.

Prvé kolo očkovacej lotérie sa uskutočnilo ešte 15. augusta. Od vyžrebovania prvých výhercov tak uplynul už viac ako mesiac. Medzitým pribudli desiatky ďalších výhercov. No mnohí z nich sa sľúbených peňazí nedočkali ani po stanovených 30 dňoch.

Prezidentka Čaputová v správe o stave republiky zavádzala a klamala! Tvrdí Chmelár
Prejav prezidentky Zuzany Čaputovej pred poslancami parlamentu o stave republiky sledovali nielen politici, ale aj expolitici či rozliční analytici. A medzi nimi aj historik, politický a mediálny analytik Eduard Chmelár. Čítať ďalej
28 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Ďalší nevyriešiteľný problém?

Na Facebookovej stránke "Očkovacia lotéria – výhercovia" sa začali množiť sťažnosti. "Zdravím, prosím Vás už niekomu došlo tých 100€? Vylosovaný som bol konkrétne 18. augusta a zajtra je 30. deň od vylosovania a stále nič," pýtal sa Lukáš.

Neskôr uviedol, že diskusiu otvoril s tým, že do 30 dní od vyžrebovania mu nič neprišlo, ani len SMS. "Po nejakých 32 dňoch prišla SMS a o 3 dni, tj. 35 dní prišli aj peniaze. Takže určite nebolo zlé číslo účtu ale chyba na strane MFSR. Podobná vec sa stala viac ľudom takže to nebudú až tak ojedinelé prípady..." dodal.

Podobnú skúsenosť opísalo viacero diskutujúcich. "Včera som telefonovala aj mailovala. Vzápätí prišla sms o výhre (po cca 32 dňoch). Poukázala som na porušenie podmienok (článok 5) a žiadala o vyplatenie úrokov z omeškania. Tuším, že neuspejem. Zase sa im niečo nepodarilo.. fiasko od začiatku do konca..," uviedla zasa výherkyňa Lenka.

Kohúti v štvorkoalícii sa častujú vyhrážkami a využíva to Fico, myslí si Remišová
Z toho, čo sa tu deje ťaží predovšetkým Fico! Líderka strany Za ľudí, ktorá sa už dlhšiu dobu zmieta v problémoch, Veronika Remišová sa v diskusnej relácii rádia Expres Braňo Závodský Naživo vyjadrila ku Kollárovým vyhrážkam odchodom z koalície i... Čítať ďalej
28 | 09 | 2021 | Diana Zaťková