Robert Fico informuje o čom hovoril s prezidentkou! Zdá sa, že jeseň bude horúca!
27 | 09 | 2021 I Petra Demková

Robert Fico sa stretol s prezidentkou Čaputovou. O záveroch stretnutia informuje prostredníctvom videa na sociálnej sieti. Zazneli závažné veci!



Fico informuje o posolstvách ktoré zanechal

Bývalý premiér hneď v úvode svojho nového videa hovorí, že napriek tomu, že má na mnohé veci iné názory ako pani prezidentka, jej pozvanie na stretnutie prijal.

Následne Fico informuje o hlavných posolstvách, ktoré zanechal v prezidentskom paláci. Pani prezidentku upozornil na nárast frustrácie v spoločnosti a na deštrukciu sociálneho štátu. Robert Fico sa netají tým, že pani prezidentku upozornil, že súčasná vláda za svoje anti-sociálne konanie musí byť pod kritikou prezidentského úradu.
Hnev v spoločnosti

Hnev v spoločnosti sa zvyšuje a sú tu útoky na právny štát, hovorí Robert Fico. Následne informuje, že prezidentku upozornil aj na manipuláciu trestných konaní. Aj toto podľa neho vyžaduje kritiku z úst hlavy štátu.

„Nečinnosť prezidentky je zatváranie očí pred realitou a vedie k narastaniu nedôvery,“ hovorí vzápätí líder strany SMER-SD.

Vojna policajtov a prokurátorov pokračuje
Vojna policajtov a prokurátorov pokračuje. Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry žiada vydanie zatykača na bývalého šéfa operatívcov Národnej kriminálnej agentúry Jána Kaľavského. Píše o tom Markíza s odvolaním na SITA. Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Ivan Mihale

Jedinou cestou je referendum

„Jedinou cestou ako zmierňovať napätie v spoločnosti je dať ľuďom možnosť vyjadriť názor v referende,“ prízvukuje JUDr. Fico. Jasne hovorí, že prezidentke vytkol zmarenie referenda podaním na Ústavný súd. „Nesúhlasím s názorom, že situáciu je schopná súčasná vláda vyriešiť zmenou ústavy,“ hovorí bývalý premiér.

A preto Robert Fico následne oznamuje, že oznámil prezidentke, že jej doručia ďalšie dve referendové otázky do ďalšej petičnej akcie a budú čakať na jej reakciu. Ak prezidentka oznámi, že otázky nepodá na posúdenie ÚS, začnú so zberom podpisov, hovorí bývalý premiér. „Pokiaľ sa prezidentka opäť pokúsi referendum zmariť, bude to mať nedozierne následky nielen pre politický systém ale aj pre vážnosť inštitútu prezidenta,“ hovorí bez okolkov R. Fico.
Budú protesty

Na záver oznamuje niečo, čo sa vláde ani prezidentke Čaputovej páčiť nebude. V októbri aj novembri plánuje Smer organizovať obrovské protestné zhromaždenia a cieľom bude aj prezidentský úrad, ak prezidentka ostane na svojich doterajších postojoch.

Potom už JUDr. Fico iba upozornil prezidentku, že v budúcnosti štát čaká celé kolo žalôb a trestných oznámení ako dôsledok opatrení súčasnej vlády. Prezidentka s tým musí počítať a nemôže očakávať zhovievavosť od tých, po právach ktorých sa dnes šliape.

Belousovová si kopla do Sulíka a jeho rodiny. Byť vyšetrovateľom, ona by spravila niečo zaujímavé
Na Slovensku dnes vybuchla malá bombička. Polícia totiž zadržala jednu z najznámejších slovenských influenceriek Zuzanu Strausz Plačkovú. Na tom by možno nebolo nič až také zvláštne, keby to nebola rodinná priateľka šéfa SaS Richarda... Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik