MUDr. Bukovský: Buď skončí totalita, alebo sa rozvinie agresia a bude vojna
26 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová

Slovensko je v stave, v ktorom jednotlivec, alebo celá spoločnosť podľa MUDr. Igora Bukovského stráca svoju stabilitu v dôsledku rozvratu noriem a hodnôt,  alebo v dôsledku straty cieľov hlbšieho zmyslu a ideálov. V najnovšom videu zverejnenom na YouTube kanály sa Igor Bukovský opäť venuje politickej situácií, ale aj mainstreamovým médiám, ktoré podľa neho útočia a zúria bez zábran. A sú zodpovedné za rozvrat spoločnosti. 


MUDr. Bukovský v úvode hovorí, že Slovensko je krajina, kde nevieme, čo bude platiť zajtra. Krajina, kde prestali platiť právo, morálka, pravda, zdravý rozum, história, medicína, logika. A dennodenne sa na nás podľa neho valí toľko obludností, ktorým sa už nedá čeliť.

"Tento stav, keď nastane rozvrat pravidiel, môže skončiť podľa neho iba dvomi spôsobmi. Buď skončí totalita, alebo sa rozvinie agresia a bude vojna," hovorí vo videu na YouTube. "Totalita alebo vojna," opakuje a pýta sa, čo z tohto chce vláda s podporou mediálnych novín dosiahnuť?

Naď to na Facebooku už poriadne prehnal. Takto sa správa minister?
"Doma po večeroch hajluješ nad fotkou Mazúrka, dezolátik." Minister Naď sa opäť raz rozohnil na sociálnej sieti. Tak ako sa na chlapa, ktorý má pod palcom ťažkú vojenskú techniku patrí, to riadne natrel chudákovi občanovi, ktorý komentoval jeho... Čítať ďalej
25 | 09 | 2021 | Diana Zaťková

Médiá hlavného prúdu verejne zastrašujú

Médiá hlavného prúdu podľa Bukovského verejne zastrašujú a uvádzajú pseudorealitu. Podľa Bukovského je mainstream plný dezinformácií. "Vakcína už nie je sloboda. Je iba ochrana. Pseudorealita presne, ako za socializmu," hovorí v druhej časti videa, v ktorom sa venuje útokom novinárov hlavného prúdu na iniciatívu Hovorme spolu.

V prvej časti Bukovský
Bukovský o "mzdochách": Brutalita a zaujatosť médií je dôvodom vypnúť ich (VIDEO)
12 | 09 | 2021 | Tibor Sipos
, že tradičné média sú v existenciálnej kríze a takzvaní novinári sa stali nástrojom firemného marketingu a ideológie. V prvej časti hovoril o novinároch a ich reakciách na vzniknutú iniciatívu z denníka SME. V druhej časti poukazuje na Denník N, ale aj na Hospodárske noviny, alebo .Týždeň. Vysvetľuje, ako masmediálne, verejne manipulujú svojich čitateľov.

Bukovský o "mzdochách": Brutalita a zaujatosť médií je dôvodom vypnúť ich (VIDEO)
12 | 09 | 2021 | Tibor Sipos

Novinári hlavného prúdu sú ako mzdochy na maline

Novinárov z hlavného prúdu opäť prirovná k mzdochám, pretože podľa neho šíria ideológiu, zastrašujú laickú aj odbornú verejnosť. Podľa Bukovského vypúšťajú okolo seba neznesiteľný pach a tekutiny. "Strach, zastrašovanie, šikanovanie, zosmiešňovanie iného názoru, presadzovanie ideológie. A toto všetko je tak nebezpečné, ako mzdocha na maline," hovorí.

Bukovský tvrdí, že za šírenie hoaxov sú zodpovední novinári. Pripomína, že na nakazeniu Covidom19 na Slovensku zomrelo viac ako 12 000 ľudí, kým kardiovaskulárne ochorenia a rakovinu zomrelo spolu 87 690 ľudí, čo je podľa neho sedemkrát viac, ako zomrelo ľudí na Covid 19. "Takže z medicínskeho hľadiska ide o banálne ochorenie. A aj v merítku na celom svete," hovorí.

Alternatíva k dnešným parlamentným politickým stranám začala impozantne - rozpadom
"Šéfka mimoparlamentného hnutia Progresívne Slovensko (PS) Irena Bihariová rešpektuje podporu delegátov strany Spolu - občianska demokracia (OD) novému predsedovi Miroslavovi Kollárovi. A jeho vízii o nespájaní sa s PS." Túto správu priniesla... Čítať ďalej
25 | 09 | 2021 | TA SR/ upravil Ivan Brožík

Za najväčšie problémy sú zodpovední politici a médiá

V závere sa Dr. Bukovský obáva o Slovensko. "Obávam sa, ako to celé dopadne. Politici nás systematicky okrádajú o ideály. Vzali nám ilúziu o platnosti, práva, zákonov pre každého rovnako. Vzali nám nádej o zmenu," tvrdí.

"Ako môže byt ministrom financií človek, ktorý nerozumie ani rodinným financiám a celý majetok prepíše na manželku? Čo si o nás musia tí ľudia v Európe myslieť? Keď z takýchto ľudí spravíme svojich reprezentantov.
Dokázali nám, že všetci sú rovnakí, niektorí horší a nebezpečnejší. Nemáme nielen politický subjekt, ale nemáme ani média, ktoré poskytujú spoľahlivé a vyvážené informácie," hovorí.

Za najväčšie problémy sú podľa neho zodpovední politici a médiá. A cituje holandského psychiatra: "Kto ovláda médiá, kto formuluje vety a heslá, ten rozhoduje o tom, čo si budete myslieť." A želá si, aby každý človek bol zodpovedný predovšetkým sám za seba, chránil sa pred politikmi a médiami.

Mike Pence v Maďarsku: Silné rodiny robia silné národy, liberáli na to zabúdajú
Bývalý viceprezident Mike Pence v Budapešti ocenil úsilie národných konzervatívnych vlád v strednej Európe o zvrátenie demografického poklesu prostredníctvom prorodinných politík, píše Breitbart. Čítať ďalej
25 | 09 | 2021 | Diana Zaťková