Takto to pôjde s nami do psej matere... Cenzúra je zakázaná v Ústave SR!!!
26 | 09 | 2021 I Imrich Kovačič

Dnes služba YouTube obmedzila videokanál MUDr. Igora Bukovského. Jednoducho zaúradovala cenzúra. Cenzúra, ktorá je podľa Ústavy Slovenskej republiky zakázaná. 


MUDr. Igor Bukovský na svojom video kanále YouTube s názvom AKV.sk zverejňoval najmä svoje lekárske odporúčania. V poslednom čase však ostro kritizoval aj pandemické opatrenia vlády. Takisto bol kritický aj k celosvetovej histérii okolo vírusu Sars-Cov-2 alebo nákazy COVID-19. Cenzorská mašinéria ho dnes umlčala.

Umlačala ho americká firma, ktorá zarába na území Slovenska s dovolením občanov Slovenskej republiky a ktorá je povinná dodržiavať zákony tohto suverénneho štátu. Nie je možné, aby akákoľvek zahraničná firma, ktorá chce podnikať v Slovenskej republike, mohla beztrestne porušovať zákony Slovenskej republiky, nie to ešte ústavu tohto štátu.

Weis: Ak nenaberieme odvahu, máme ráznym krokom namierené do komunistickej totality
Advokát Peter Weis sa vo svojom najnovšom blogu venuje správe z Číny, ktorá vyhlasuje vojnu kryptomenám. "Podľa ekonomického vizionára Kiyosakiho sa chystá spustenie vlastnej čínskej štátnej kryptomeny a nasledovať bude možno vlastná aj v SŠA,"... Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová


Ústava je pre každý štát najvýznamnejšou formou zákona a tvorí aj právny výraz existencie štátu. Ústava je totiž základným znakom štátnosti. Bez ústavy nie je žiaden demokratický štát. Ústavu tohto štátu musia rešpektovať nie len občania takého štátu ale aj všetci, ktorí na jeho území pôsobia.

Na Slovensku však pôsobia americké spoločnosti, ktoré beztrestne porušujú Ústavu Slovenskej republiky a cenzúrujú. Vyhovárajú sa na to, že ide o ich vlastné normy a podmienky, ktoré sú záväzné pre všetkých používateľov ich služieb. Ide konkrétne o Facebook, Google (YiouTube) a Twitter. Tieto spoločnosti cenzúrujú a konajú tak protiprávne. Protiústavne.

Nie je možné, aby na území suverénneho štátu podnikal akýkoľvek subjekt, ktorý svojimi normami bezočivo porušuje zákony tohto štátu a nikto mu to nezakáže. Žiaden subjekt, osoba, či služba nemôže v takm štáte existovať a už vôbec nie beztrestne. Facebook a YouTube to robia opakovane a nikto nezasiahne?!

Tento štát je v právnom rozklade. Slovensko je v rukách obyčajných správcov americkej kolónie. Lebo Slovensko už nie je suverénny štát. Na Slovensku sú normy a zásady Facebooku či YouTube viac ako jeho Ústava. Lebo v Ústave Slovenskej republiky sa v Druhej hlave, Treťom oddieli pod politickými právami v článku 26, odseku 3 píše jasne: CENZÚRA SA ZAKAZUJE!



MUDr. Bukovský: Buď skončí totalita, alebo sa rozvinie agresia a bude vojna
Slovensko je v stave, v ktorom jednotlivec, alebo celá spoločnosť podľa MUDr. Igora Bukovského stráca svoju stabilitu v dôsledku rozvratu noriem a hodnôt, alebo v dôsledku straty cieľov hlbšieho zmyslu a ideálov. V najnovšom videu zverejnenom na... Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová