Weis: Ak nenaberieme odvahu, máme ráznym krokom namierené do komunistickej totality
26 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová

Advokát Peter Weis sa vo svojom najnovšom blogu venuje správe z Číny, ktorá vyhlasuje vojnu kryptomenám. "Podľa ekonomického vizionára Kiyosakiho sa chystá spustenie vlastnej čínskej štátnej kryptomeny a nasledovať bude možno vlastná aj v SŠA," píše. A tvrdí, že štáty, ktoré sa vydajú týmto smerom, majú namierené ráznym krokom do komunistickej totality.


Weis upozorňuje, že nepôjde o rozvinutý socializmus, aký sme zažívali pred rokom 1989.

Slovensko má podľa neho výborné predpoklady na rýchle sfunkčnenie takéhoto systému, pretože je súčasťou eurozóny a chystá svoje digitálne euro. Navyše podľa Weisa je na Slovensku aj vysoká koncentrácia bonzákov, ktorí sa podľa neho hojne vyskytuje aj v parlamentných laviciach. A ako príklad uvádza jedného známeho, ktorý aktuálne prebehnuvší z jedného klubu do druhého.

Rúškovanie je vojenská operácia, ktorá obmedzuje prívod kyslíka a uľahčuje ovládanie človeka, tvrdí Drgonec
„To, čo sa dá vydržať niekoľko týždňov, sa nedá vydržať mesiace a roky,“ povedal pre Plus 7 dní bývalý sudca Ústavného súdu Ján Drgonec. Problém vidí najmä v intenzite opatrení na Slovensku. Rúška považuje za prostriedok ovládania... Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Petra Demková

Na Slovensku to občas vyzerá, akoby tu mal svoju párty samotný Judáš

Podľa Weisa ide o ľudí bez chrbtovej kosti, donášačov a rozbíjačov len pre pocit vlastnej dôležitosti. "Keď sa človek niekedy pozrie na Slovensko, vyzerá to občas, akoby tu mal stag party samotný Judáš. Aj so všetkými bratrancami až po tretie koleno," píše.

"Viete, kedy sa oplatí na Slovensku hovoriť o fungujúcom právnom štáte a rešpektovaní základných ľudských práv a slobôd?" Pýta sa a zároveň aj odpovedá.

"Ak sa v prípadoch, akým bol politická poprava sudcu Miľana politickým orgánom Súdna rada ozve dostatok sudcov na jeho podporu. Ak sa pri kontrole nezmyselných a hlavne nezákonných opatrení u jedného podnikateľa na jeho podporu postavia iní podnikatelia. Ak sa očkovaný pri opýtaní čašníkom na OTP režim v reštaurácii zodvihne a solidárne odíde do tej vedľa. Až vtedy sa veci zmenia," zdôrazňuje Weis.

V závere poukazuje na to, že kým sa nenaberie odvaha, dovtedy máme vytýčený pevný kurz: "Totalitný technokratický komunizmus na čínsky obraz," píše. A A poukazuje na to, že ak to je jedno, je dôležité sa začať aspoň učiť po čínsky a neinvestovať príliš do kryptomien. "Zo strednodobého hľadiska tým nič nepokazíte. Bonzák so znalosťou čínštiny sa v budúcnosti nemôže stratiť," dodáva Weis.

To, čo koalícia nazýva "Ficovou mafiou", pokračuje aj za súčasnej vlády
Zneužívanie trestného procesu, nelegálne odpočúvanie, sledovanie. SME - rodina v zastúpení Milana Krajniaka v relácii V politike TA3 zastáva názor, že sa musia vyšetriť všetky podozrenia. Žiadni "naši ľudia" a nenaši ľudia. Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Ivan Brožík