Mimoriadna schôdza o energiách sa otvorí, Sulík s tým súhlasí, tvrdí P.Pčolinský
26 | 09 | 2021 I Imrich Kovačič / TASR

Mimoriadna schôdza Národnej rady SR o zvyšujúcich sa cenách energií, ktorú inicioval opozičný Smer-SD, by sa mala otvoriť. V diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12 to povedal predseda poslaneckého klubu Sme rodina a podpredseda hnutia Sme rodina Peter Pčolinský.


Odvoláva sa na ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS), ktorý podľa Pčolinského súhlasí s otvorením rokovania o tejto téme. "Sám chce na mimoriadnej schôdzi vystúpiť," povedal.

Predseda Smeru-SD Robert Fico v diskusii avizoval, že Smer-SD bude na schôdzi od koalície požadovať jasný plán, ako chce zabrániť dramatickému zvyšovaniu cien, ktoré podľa neho hrozí.

Mimoriadna schôdza by sa mala konať v utorok (28. 9.) popoludní. Nasledovať by mala po prerokovaní vládneho návrhu zákona o významných investíciách, ktorý je termínovaný na utorok o 14.00 h.

Matovičove "kolíky", alebo mantinely spravodlivosti na Slovensku
"Je treba vykolíkovať ihrisko pre Generálnu prokuratúru a Špeciálnu prokuratúru". To zaznelo v dokrútke na úvod relácie RTVS O 5 minút dvanásť z úst Igora Matovikča. Takmer ani netreba písať ďalej. Ale predsa len. Jej hosťami boli Robert Fico a... Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Ivan Brožík