Kto by ešte pochyboval o tom, že tu vládne lipšicovská mafia, musí byť hluchý, slepý alebo mentálne retardovaný
26 | 09 | 2021 I Diana Zaťková


Robert Fico to dnes v O 5 minút 12 prevalcoval. Na Slovensku nemá konkurenciu - a z toho ide všetky tie skorumpované liberálne médiá trafiť šľak, konštatuje na sociálnej sieti smerák Ľuboš Blaha.


V dnešnej politickej relácii RTVS O 5 minút 12 sa stretol bývalý dlhoročný slovenský premiér a predseda strany Smer-SD Robert Fico s poslancom zo strany Sme rodina Petrom Pčolinským. Hlavnou témou malo byť odvolávanie ministra vnútra Romana Mikulca no diskusia medzi oboma politikmi  priniesla aj iné témy.

V každom prípade, hneď po skončení relácie celé vystúpenie svojho šéfa okomentoval na Facebooku smerácky kráľ internetu Blaha.
Čurillovská skupinka




"Ak ešte po dnešku niekto pochybuje o tom, či tu vládne lipšicovská mafia, ktorá s najväčšou pravdepodobnosťou zlikvidovala aj Milana Lučanského, tak musí byť hluchý, slepý alebo mentálne retardovaný," myslí si Blaha.




Podľa neho existujú jasné dôkazy – žiadni narafičení udavači, ale odposluchy. "Fungovala tu čurillovská skupinka, ktorá si v spolupráci s mafiánmi vymýšľala obvinenia. Otvorene to dnes priznal aj predstaviteľ koalície Peter Pčolinský," konštatuje v statuse.




Ďalej vysvetľuje: "Keby sa na to nedošlo, tak by dnes inšpektorka Santusová, na ktorú si čurillovci vymýšľali krivé obvinenia, sedela v base. Sudkyňa Záleská by ju tam šmahom ruky pichla a potom by šli na rande s Tódovou. A možno by Santusovej „samovylupli oko“ alebo by sa „potkla o papuču“ a tak."




Blaha píše, že "Robert Fico sa veľmi správne pýta: a nemohlo to byť takto isto aj s Milanom Lučanským? Keď vieme, že sa tu politicky krágľovalo a pod taktovkou Mikulca a Lipšica si čurillovci vymýšľali obvinenia, prečo by to tak nemohlo byť aj s generálom Lučanským?"


Žiadna konšpirácia


Blaha je toho názoru, že o žiadnu konšpiráciu, ako to naznačil moderátor RTVS v tomto prípade nejde. Vyznieva to jednoznačne z jeho postoja: "No jasné. Vyšetrovatelia NAKA si začali vymýšľať krivé obvinenia až v lete 2021, keď ich začali odpočúvať, ale dovtedy žili príkladným životom a nikdy si nič nevymysleli – tomu môže veriť len idiot."



"Áno, potrebovali sa zbaviť Milana Lučanského, lebo vedel príliš veľa. A áno, potrebovali sa zbaviť Dušana Kováčika, lebo na miesto špeciálneho prokuratúra potrebovali pichnúť Lipšica, aby mohol ako vrchný inkvizítor spustiť gestapácke čistky. Toho Lipšica, ktorý dostal od Penty štvrť milióna za nič," rozhorčuje sa Blaha.



Denník N je spolupáchateľ!




Podľa smeráka dnes v relácii vyšiel najavo aj nový škandál. Koaličný poslanec Pčolinský potvrdil, že to bol člen čurillovskej mafie Scholtz, kto si ako šéf inšpekcie vypýtal kamerový záznam, ktorý vzápätí unikol do Denníka N.


"Tento Scholtz bol dosadený Mikulcom. A celá táto čurillovská partia spadala pod Lipšica. A zhodou okolností to boli oni, kto celkom zjavne posúval dôkazy do Denníka N. Čiže Denník N je spolupáchateľ! Ako to, že Tódová ešte nie je vo vyšetrovačke?" pýta sa.





Ľavica sa musí vrátiť



Blaha konštatuje, že Robert Fico je fenomén slovenskej politiky a dnes ukázal, že nikto iný Slovensko nedostane z tohto svrabu, do ktorého nás matovičovci dostali - len on. "Ľavica sa musí vrátiť k moci. Musí. Musíme na Slovensko vrátiť spravodlivosť, musíme riešiť ceny energií, ceny potravín, musíme zastaviť očkovací teror, musíme zrušiť tie ich sulíkovské neoliberálne svinstvá."




Na záver zdôraznil svoje presvedčenie, že Smer-SD ide vyhrať voľby. "A čím dlhšie sa tam títo šaškovia zubami nechtami držia válovov, tým väčšia je pravdepodobnosť, že oni neprelezú ani cez 5%... a Robert Fico sa vráti silnejší než kedy bol. A čo myslíte, Igorko, Danielko, Monča a Pamča, čo príde po tom?" irinizuje Blaha.