Laššáková skritizovala politikov. „Tento cirkus v parlamente platíme z daní,“ pridali sa nahnevaní ľudia
24 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Parlamentný cirkus včera opäť ukázal zábavné predstavenie našich politikov, ktorí si vôbec nič nedarovali. Bol to znovu jasný dôkaz toho, že im vlastne vôbec nejde o občana, ale o samých seba a ich egá.


Mafián, plagiátor a iné „oslovenia“ boli asi najskloňovanejšími slovami a bežnému človeku sa po tom, čo videl, musel dvíhať žalúdok. Toto nám fakt vládne, toto sú naši zákonodarcovia. Stručne, no výstižne to v statuse zhodnotila právnička Judita Laššáková, ktorú v diskusii podporili mnohí Slováci. Aj tým totiž bolo po tom, čo predviedli naši poslanci v parlamente, zle.
Toto nie je Národná rada, ale cirkus banánovo

„Tí, ktorí sledovali dnešné vystúpenie Fica v pléne NR SR pochopili jeho slová ‘Lepšie byť mafián ako plagiátor?’ ako priznanie?! Tak si to pozrite opäť, prosím! On týmto dehonestujúcim spôsobom oslovil predsedu NR SR,“ píše na úvod krátkeho statusu Laššáková. Vzápätí priznáva, že neschvaľuje takéto výstupy v národnej rade a už vôbec sa nezastáva Fica. „Ale fakt sme dospeli do štádia, že každý počuje, čo chce?!“ končí status právnička. A to bola veru veľmi slušná oproti tomu, čo v diskusii napísali niektorí Slováci.

„Toto nie je národná rada, ale cirkus banánovo. Kde platení zapredaní presstitúti plnia svoju špinavú prácu. Hanba,“ napísala Jana Boboková. „Naša národná rada už viac ako rok nie je funkčná, je to cirkus, najhoršie na tom je, že toto platíme z našich daní,“ pridáva Agnes Ďurjáková. „Nesmierne ma uráža, ako ‘pracuje’ tento parlament. Ako títo ‘poslanci’ zločinci podporujú porušovanie práva, ústavy, vedome ničia našu štátnosť. A pomaly celé Slovensko im za to tlieska! Lebo ide predsa o zničenie Fica? To sme naozaj až tak degenerovaní (?!), že dovolíme pár hajzlom v parlamente tu všetko zničiť?! Mladí ľudia nemajú z toho strach?!“ skonštatovala Soňa Gronová.

Laššáková: Táto doba a delenie ľudí na akékoľvek kategórie zapácha „ozvenou“ nacistickej ideológie
Niektorí ľudia a politici tak prepadli očkovaciemu šialenstvu, že chcú dať povinne zaočkovať všetkých, ktorí sa len dajú. Ba aj tých, ktorí sa dať nechcú. A to povinne! Očkovací teror prakticky na celom svete je až... Čítať ďalej
23 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

To, čo sa tu predvádza vládna „politická špička“, je úplne dno!

„Mne pripadá národná rada za posledné obdobie ako jedna veľká cirkusová manéž alebo koloseum, kde prebieha súboj gladiátorov a klaunov. Na toto sa fakt už nedá pozerať. Národná rada, by mala byť miestom kde sa rozhoduje o návrhoch a prijímaní takých zákonov ,ktoré by mali zastávať práva občanov a slúžiť občanom SR. V poslednom období sa však prijali a schválili zákony, hlavne koaličnou radou, ktoré hrubo porušujú práva občanov Slovenska. A ktoré boli prijaté v skrátenom legislatívnom konaní, lebo však pandémia. Mám pocit, že Národná rada SR pri súčasnom politickom vedení stráca svoju podstatu a zmysel. Občania sú už z tejto pomaly neriešiteľnej situácie unavení. Národ začína byť frustrovaný, zatláčaný do kúta, ale aj nahnevaný,“ priznáva v diskusii Silvester Vašš.



„V prvom rade je tu ústava, kde všetci na ňu skladali sľub vrátane Čaputovej! Prisahá sa na okrasu a fotky v novinách na ňu?! Sme republika, kde ústava je antikvariát?! Kde to žijeme?! To, čo sa tu predvádza vládna ‘politická špička’, je úplne dno! Najhoršie a najsmutnejšie je, že občan ráno vstane a maká v robote za kus žvanca a platí tento cirkus!“ napísal v diskusii rozhnevaný Leen Blinky. „Oni sú tam všetci rovnakí v tom parlamente. Komplet bez chrbtice, charakteru. Pre nás ľudí nerobia nič! Zato my všetci robíme na ich 5-tisícové platy Je na čase ich odtiaľ všetkých vyhnať! (ja osobne už som na dôchodku),“ pridala sa Katarína Kokoruďová.

Právnička Laššáková: Občan je klient a štátni funkcionári sú sluhovia, nie šlachta
Časy, v ktorých podľa Laššákovej žijeme, aj kvôli takzvanej pandémii prinášajú so sebou aj zvláštny paradox. Médiá a tí, čo s bezprecedentnými obmedzeniami ľudských práv a občianskych slobôd súhlasia, sú zároveň verbálne najhorlivejšími ochrancami... Čítať ďalej
02 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová