Britskí policajti sa radšej venovali sexu v aute, ako by riešili vlámanie
24 | 09 | 2021 I Diana Zaťková

V anglickom Surrey má polícia, zdá sa, iné priority ako riešiť vlámanie, či vypočutie svedkov. Dvaja dôstojníci dali prednosť sexuálnym radovánkam v služobnom aute, píše denník The Sun.


Disciplinárna komisia v anglickom Surrey sa zaoberá poburujúcim správaním dvojice policajtov, ktorí v pracovnom čase zanedbávali svoje povinnosti. Ignorovali nielen hlásenie o vlámaní, ale aj hlásenie o tom, že treba prísť do nemocnice vypočuť dve obete vážneho útoku v nočnom klube. Radšej sa venovali sexuálnym hrátkam v služobnom aute.
Miesto práce zábava

Prípad seržantky Molly Edwardsovej a jej milenca Richarda Patona bol odhalený na základe toho, že podozrievavý šéf dal do vozidla nainštalovať odpočúvacie zariadenie. Disciplinárnej komisii bolo oznámené, že 39 -ročný Paton vzdychal „ouha, ideme sa obnažiť“ po naliehavej rádiovej žiadosti o 4.51 ráno o pomoc pri vlámaní do elektro obchodu.

Príslušníci polície - obaja v manželskom zväzku aj s deťmi - ignorovali tak isto telefonát o 16:00, aby sa dostavili do nemocnice, kde mali vypočuť dve obeťami vážneho útoku v nočnom klube. V tom čase parkovali a 15 minút sa venovali sexu, vypočula si nezávislá disciplinárna komisia.

Mladú ruskú sexuologičku vyhodil žiarlivý manžel z balkóna na 13. poschodí
Policajti v Petrohrade vyšetrujú brutálnu vraždu mladej ženy. V utorok sa na policajnej stanici prihlásil muž, ktorý priznal, že zabil svoju ženu. Dobodal ju a vyhodil z balkóna ich spoločného bytu na 13. poschodí, píše portál RT. Čítať ďalej
24 | 09 | 2021 | Diana Zaťková

Prejavy sexuálnych fantázií

Predseda komisie John Bassett v správe o posúdení uviedol: „Z prepisov toho, čo sa stalo po telefonáte, je zrejmé, že sexuálna aktivita pokračovala.“ Komisia si vypočula záznamy z hliadkového auta, ktoré zachytili „verbálne prejavy sexuálnych fantázií“ oboch dôstojníkov.

V správe sa uvádza, že ich sexuálna aktivita „očividne zahŕňala vyzlečenie časti oblečenia, bozkávanie“, ako aj odhalenie jej prsníkov. Obaja dôstojníci boli z polície v Surrey prepustení.

Očkovať v sezóne chorôb dýchacích ciest je riziko, varuje ruský vedec
24 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič

Užívali si to

Tento pár mal údajne „vykonávať sexuálnu aktivitu počas služby v policajnom vozidle na verejnom priestranstve“ od júna do septembra 2019. "Užívala som si čas, ktorý sme spolu strávili, ale uvedomila som si, že to, čo robíme, je zlé, a povedala som mu, že by sme to mali zastaviť," vyjadrila sa Edwardsová.

Správa pána Bassetta označila záležitosť za „vážne porušenie povinnosti“, ktoré „verejnosť bude považovať za poburujúce“. Polícia v Surrey uviedla, že obaja dôstojníci porušili štandardy profesionálneho správania, pokiaľ ide o čestnosť a bezúhonnosť.

Jaskyniari zostúpili v Jemene do Pekelnej studne, ktorá mala slúžiť ako väzenie pre démonov
Jemenská studňa siaha do pekla. V diere s hĺbkou 112 metrov našli vedci hady, mŕtve vtáky a jaskynné perly. Traduje sa, že jama bola stvorená, aby slúžila ako väzenie pre démonov. Jaskyniari skúmali dno Barhouta, jemenskej pekelnej studne. Osem z... Čítať ďalej
24 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová