Slováci, nebojte sa, ale chráňte sa - nikto iný to za vás neurobí, odkazuje Mesík
23 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vo svete sa experimentálnymi vakcínami očkuje približne deväť mesiacov. Za ten čas sa už dá čo-to bilancovať. Isté je, že to, čo nám naši „odborníci“ a niektorí politici sľubovali a sľubujú, má od pravdy veru poriadne ďaleko.


Po vakcíne sme mali byť slobodní, odhodiť rúška, voľne sa pohybovať a – byť zdraví. Čo z toho dnes platí? Nič! Rúška nosíme ďalej, voľne sa pohybovať tiež celkom nemôžeme a to posledné? Kto je teda zdravý? Aj zaočkovaní roznášajú COVID-19 ďalej, ba sami naň môžu opäť ochorieť a niektorí aj zomierajú. Takže asi tak. Vie to i Juraj Mesík, vyštudovaný lekár a analytik bezpečnostných rizík. V statuse porovnal, ako to s tým očkovaním a umieraním vo svete vlastne vyzerá.
Vo Veľkej Británii aj Izraeli zomiera na COVID-19 asi desaťkrát viac ľudí ako v Nórsku

Juraj Mesík ponúka ohliadnutie sa za svetovým vakcinačným fiaskom. „Včera (22.9. – pozn. red.) sa začala jeseň 2021. Je dobrý čas na bilanciu leta. Prvý graf ukazuje tempo zomierania v kľúčových krajinách, druhý percento obyvateľov, ktorí v tých istých krajinách prijali dve dávky vírusovej mRNA, teda sú zatiaľ ešte považovaní za ‘plne vakcinovaných’,“ píše Mesík, ktorý sa zároveň púšťa do svojej bilancie.

„Británia, Nórsko a Izrael majú skoro rovnaký počet ’plne vakcinovaných’ - cca 64 - 65 percent . (Samozrejme v Izraeli máme cca tretinu obyvateľstva, ktorým je od začiatku augusta pichaná už tretia dávka.). Vo Veľkej Británii aj Izraeli aktuálne zomiera na covid približne desaťkrát viac ľudí ako v Nórsku. Kde urobili ‘súdruhovia v NDR’ chybu?“ pýta sa sarkasticky Mesík.

Odhalenie storočia: Juraj Mesík nenápadne propaguje ...
Odhalenie storočia!!! Aspoň toto tvrdí facebookový profil Hoaxy a podvody – Polícia SR. Naša rozvrátená polícia sa neskutočne teší z toho, že sa jej podarilo odhaliť zrejme najväčšieho podvodníka a hoaxera na Slovensku – Juraja... Čítať ďalej
22 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Rozdiel je ešte podstatne väčší, keď porovnáte počet mŕtvych v USA (54 percent s dvomi dávkami mRNA) - zomiera ich tam aktuálne 27-krát viac ako v Nórsku, 22-krát viac ako vo Fínsku a 16-krát viac ako v Česku, kde mRNA prijalo 55 percent ľudí - skoro presne rovnaké percento ľudí ako v USA. Kde urobili chybu súdruhovia z Bieleho domu?“ kladie ďalšiu otázku Mesík.

A dodáva: „Dve dávky vírusovej mRNA si dalo pichnúť - či už s nadšením alebo pod brutálnym nátlakom - zatiaľ 41 percent občanov Slovenska, teda o cca 50 menej menej ako Britov, Izraelčanov a Američanov. Napriek tomu stále zomiera desaťkrát menej Slovákov ako Američanov a cca 3,5.krát menej ako Izraelčanov a Britov,“ vysvetľuje Mesík.

Mesík: Jasným príkladom toho, že očkovanie nefunguje je Izrael (VIDEO)
Koronavírus nie je na ústupe nikde na celej našej planéte. Niekde s ním boj zvládajú lepšie, inde sa im to veľmi nedarí. Tak ako v Izraeli, ktorý patrí medzi najzaočkovanejšie krajiny na svete. Čítať ďalej
19 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Hegerova vláda sa na účinnú profylaxiu a zabezpečenie včasnej liečby vykašľala

Juraj Mesík nemá ani najmenšie pochyby, že počet mŕtvych bude na Slovensku v nasledujúcich týždňoch stúpať a priblíži sa na úroveň Britov či Izraelčanov. „Môže ju aj prekročiť - záleží od toho, aká časť Slovákov sa na jeseň pripravila. Hegerova vláda sa na účinnú profylaxiu a zabezpečenie včasnej liečby vykašľala rovnako ako Matovičova vláda pred rokom. Ľudia, čo jej veria a nepripravili sa na jeseň a zimu, budú zomierať. Dúfajme, že vďaka prirodzenej imunite, ktorú už má pomerne veľa Slovákov, ktorí už prešli covidom, to nebude v takých počtoch ako predošlú zimu a jar 2021,“ nádeja sa Mesík.

Mesík: Škótsko má zaočkovaných 91,5 percent občanov. Čísla mŕtvych však idú prudko hore!
„Prvé dejstvo marketingovej mRNA melodrámy sa nieslo na vlne propagandy o imunite stáda. Žiadna imunita stáda sa nikde na svete nedosiahla. Druhé dejstvo sa nesie na vlne viery "vakcína ochráni očkovancov a neočkovaní - tak im treba - budú... Čítať ďalej
18 | 09 | 2021 | Petra Demková


„Rovnako predpokladám, že na rozdiel od Američanov, Britov, Európanov či Izraelčanov, Fíni ani Nóri nebudú ani túto jeseň a zimu masovo zomierať. Budú žiť v zdraví vďaka fortifikácii potravín, respektíve zvyku brať rybie oleje. Majú totiž dostatočné dávky déčka v krvi. Nezomierali by ani bez vakcín, presne tak ako bez nich masovo nezomierali ani minulú jeseň-zimu-jar,“ konštatuje Mesík. Podľa neho ak sa korupčno-plagiátorskej vláde podarí úplne zablokovať prístup Slovákov k Ivermectinu a k ďalším liečivám, dosiahneme u nás možno aj úroveň zomierania v USA.



„V tejto krajine musí človek počítať s tým, že cieľom politiky korupčno-plagiátorskej vlády je maximalizácia nákupov a napichávania občanov vírusovou mRNA. Ústavou stanovená ochrana ich zdravia občanov je pre nich úplne vedľajšia. Nebojte sa, ale chráňte sa - nikto iný to neurobí za vás,“ odkazuje verejnosti Juraj Mesík.

Mesík: Chlapcom od 12 do 15 rokov po dvoch dávkach mRNA vakcíny hrozí 6,1-krát vyššie riziko myokarditídy
Očkovanie detí proti koronavírusu experimentálnymi vakcínami je podľa viacerých zahraničných vedcov a lekárov zbytočné. Ba priam neprípustné. Šialenstva zaočkovať už deti od piatich rokov sa však Slovensko napriek tomu nevzdáva. Čítať ďalej
12 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik