Neuveriteľné príbehy zo školy, kde nútia deti nosiť rúška. „Tuto mi zastala hlava,“ priznáva Štubniak (VIDEO)
23 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Príkaz, aby deti na školách nosili rúško považujú mnohí pediatri za zvrátené, absolútne nepotrebné, ba dokonca zdraviu škodlivé. Napriek tomu si to mnohí učitelia či riaditelia doslova vynucujú.


Množstvo lekárov a odborníkov naprieč celým svetom sa zhoduje, že nosenie rúšok škodí zdraviu človeka. Sú však aj takí „odborníci“, ktorí to nariaďujú aj malým deťom na školách. Toto sa však nepáči mnohým rodičom, ktorí sa proti tomu búria. Známy herec zo seriálu Súdna sieň Juraj Štubniak vo videu, ktoré na sociálnej sieti zverejnil profil Informácie bez cenzúry rozpráva zážitky rodičov detí, ktoré pedagógovia prazvláštnym spôsobom nútili v škole nosiť rúška.
Toto je už hodne mimo môj mentálny rozlet...

Juraj Štubniak tvrdí, že dostal od mnoho rodičov informácie, ako niektorí učitelia nútia žiakov ZŠ nosiť rúška a okrem toho používajú aj dosť divné praktiky. „Jeden pán píše, že synova triedna učiteľka neustále napomína syna a iné deti, aby si rúško dali na nos a nie pod nos, a sama ho pri čítaní nemá,“ prináša Štubniak prvý zaujímavý postreh.

Rodičia POZOR: Riaditelia škôl majú zatvárať deti bez rúška do osobitnej miestnosti!
Tak toto už skutočne presahuje všetky hranice zdravého rozumu. To, čo odporúča Ministerstvo školstva riaditeľom škôl je niečo, s čím by neprišiel ani človek s IQ na úrovni sadrového hovienka či vyprázdnenej tekvice. A pritom oni to myslia smrteľne... Čítať ďalej
03 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Tak, pani učiteľka, toto nie je dobrý príklad. Nakoniec, môžu svedčiť všetky deti,“ konštatuje známy herec, ktorý v neuveriteľných príbehoch zo škôl pokračuje. „Zástupca zozadu napadol synovca, stiahol za tričko k sebe a silným hlasom ho vystrašil, že kde má rúško. No toto tiež na psychickej pohode nepridá. Takže pán zástupca, možno by bolo vhodné zvoliť nejaké iné metódy ako fyzický útok,“ odkazuje Štubniak „pedagógovi“.



„Včera mi syn vravel, že učiteľka im kázala aby rozmýšľali o tom, či by začali nosiť respirátory. Tak tuto mi prvýkrát zastala hlava. Ak je to pravda, že učiteľka káže 10-ročným deťom, že by mali nosiť respirátory: Pani učiteľka, toto je už hodne mimo môj mentálny rozlet a zdá sa, že ja váš mentálny rozlet vôbec nechápem. Deti o tom nemajú čo rozmýšľať! Toto je úplne mimo ich kompetencie,“ odkazuje „covid“ učiteľke Štubniak. „Siedmaci mi vraveli, že ak ich zástupca, alebo riaditeľka školy načapajú bez rúška, tak na nich nakričia, dostanú poznámku a musia párkrát vybehnúť hore dolu po schodoch,“ vyrozprával Juraj Štubniak na záver videa ďalší neuveriteľný príbeh zo školy.

Rodičia varujú riaditeľov škôl na vykonávanie rozkazov vydaných na základe „Vyhlášok“, ktoré sú protizákonné!
Ministerstvo školstva rozposlalo riaditeľom škôl rozličné nariadenia, ktoré by mali v rámci protipandemických opatrení dodržiavať. Mnohí rodičia sa však proti nim búria a pokladajú ich za protizákonné. Na to upozorňujú aj samotných... Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik