Rodičia POZOR: Riaditelia škôl majú zatvárať deti bez rúška do osobitnej miestnosti!
03 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Tak toto už skutočne presahuje všetky hranice zdravého rozumu. To, čo odporúča Ministerstvo školstva riaditeľom škôl je niečo, s čím by neprišiel ani človek s IQ na úrovni sadrového hovienka či vyprázdnenej tekvice. A pritom oni to myslia smrteľne vážne!


Viete si predstaviť, že by vášho prváčika, ktorý sa prišiel natešený do školy učiť, nechal zatvoriť riaditeľ na „samotku“ do nejakej miestnosti len preto, že nemá na tvári rúško? Veď to je šialené! Ako však v statuse píše Lukáš Kopáč z hnutia Republika, je to skutočnosť. S týmto „geniálnym nápadom“ totiž prišlo pred začiatkom školského roka samotné Ministerstvo školstva.
Dieťa bez rúška zavrú do osobitnej miestnosti a ešte na neho zavolajú políciu!!!

„Covidopati z Ministerstva školstva vydali ďalší odporný paškvil s názvom „Manuál pre riaditeľov k školskému semaforu v školskom roku 2021/2022.“ Okrem iných bludov a nezmyslov ma však zarazilo a doslova šokovalo odporúčanie ministerstva v súvislosti s odopretím nosenia rúšok v interiéroch škôl,“ píše v úvode Lukáš Kopáč, ktorý je aj asistentom europoslanca Milana Uhríka.

Šokujúce VIDEO doktora Hodkinsona: Neriskujte svoj život a život svojho dieťaťa očkovaním!
Proti očkovaniu na COVID-19 experimentálnymi vakcínami sa postavili už mnohé svetové vedecké a lekárske kapacity. Žiaľ, naša vláda aj vlády iných štátov počúvajú len tých, ktorí tvrdo presadzujú očkovanie. Jedným z tých, ktorí sú zásadne proti, je... Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


Manuál podľa Kopáča odporúča riaditeľom zatvárať maloleté deti, ktoré si v škole nenasadia rúško, na „nevyhnutný čas“ do osobitnej miestnosti. „Aby náhodou tej traumy nebolo dosť, riaditeľom ďalej odporúčajú kontaktovať políciu. Samozrejme nechýbajú vyhrážky uložením pokuty do výšky 1659 eur,“ pokračuje v šokujúcich informáciách Kopáč.



Tak si to zhrňme:

  1. Ak dieťa odmietne v škole nosiť rúško, pôjde na samotku.

  2. Udelenie výnimky nie je možné, okrem špecifických prípadov. Ak má dieťa astmu alebo sa mu jednoducho cez rúško zle dýcha, má smolu.

  3. Ak sa predsa len maloleté, podotýkam MALOLETÉ dieťa rozhodne slobodne sa nadýchnuť, poputuje na samotku. Ako najväčší vyvrheľ a zločinec.

  4. Ak by sa dieťa náhodou rozhodlo rebelovať a dožadovalo sa čerstvého vzduchu, za rohom sú pripravení tí, čo pomáhajú a chránia.

  5. V prípade, že by sa rodič zastal práv svojho dieťaťa, hrozí mu pokuta vo výške 2-3 mesačných výplat, možno aj viac.


„Šikana bezbranných musí raz a navždy skončiť. Dajte vaše špinavé a korupčné paprče ďaleko preč od našich detí,“ vyzýva Lukáš Kopáč a dodáva, že národ sa prebúdza, a nezabúda. „A nezabudne ani na vás. Na všetkých covidopatov a tyranov, ktorí sa neštítia šikanovať maloleté deti. Ako takí najposlednejší úbožiaci a vagabundi,“ končí svoj šokujúci status Lukáš Kopáč.

Dráma na základnej škole: Učiteľky a bývalá riaditeľka bojkotovali rúškové opatrenia (VIDEO)
Toto zrejme nečakali. Na Slovensku bol včera Deň Ústavy, a teda štátny sviatok, no deti v Česku šli normálne do školy. Všade možno normálne, no v obci Vrané pri Kladne to normálne určite nebolo. O dramatické a vypäté okamžiky tam núdza rozhodne... Čítať ďalej
02 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik