Ďalší mohutný protest v Austrálii. „Takto vyzerá, keď sa národ spojí,“ píšu diskutujúci (VIDEO)
23 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Odpor proti očkovaciemu šialenstvu sa dvíha prakticky po celom svete. Ľudia sa búria za morom v USA, ale aj u protinožcov v Austrálii. Tam je totiž očkovacia a covidová politika doslova brutálna.


Iba pred pár dňami ukázal HD, ako sa proti obmedzeniam neočkovaných ľudí v reštauráciách postavili robotníci v Melbourne. A už tu máme ďalší, ešte väčší protest tamojších ľudí. Facebookový profil nocomment.sk zverejnil video, v ktorom desaťtisíce obyvateľov Melbourne zastavili premávku.
Prečo sa aj my nedokážeme postaviť tak ako v 1989?

„Austrália Melbourne. „Serieme na očkovanie, nech žije Austrália. Desaťtisíce ľudí protestujú v Melbourne a zastavujú premávku,“ píše sa v krátkom statuse na profile nocommnet.sk. Rozprúdila sa tam však zaujímavá a početná diskusia. „Oni to tam majú najhoršie.. Nehovoriac o nachystaných koncentrákoch. Aj tu to bude, a potom to dôjde aj tým, čo sa nechali zaočkovať na ulici ako zajace, že očkovanie im platí tri mesiace. A ak si nedá ďalšiu, tak nebude mať žiadne výhody. A potom sa už preberú, že tu o zdravie nejde,“ napísala Anna Vargovčáková. „Takto to má zmysel, treba blokovať diaľnice,“ navrhuje diskutujúca Elena Richter.



„Takto vyzerá, keď sa národ spojí, čo u nás ani omylom nehrozí! Politici, médiá a už aj cirkev roztrhali národ na kúsky!“ pridáva Mária Kubánková. „Prečo sa aj my nedokážeme postaviť tak ako v 1989? Vtedy sme si dokázali vybojovať svoje. Ja síce nie, bola som ešte malá, ale o pár rokov starší tam boli. Prečo vlastne máme teraz trpieť?“ pýta sa Petra Fedoreková Krupitzerová. „Slovensko, zopakujme si Mor ho!“ vyzýva Eva Zambová. „A prečo to nie je u nás v správach? Nech ľuďom na Slovensku tiež dopne do tej hlavy už. Jaj, tam dávajú len to, čo sa im hodí,“ napísal Tomáš Ostrihoň.

Takto na nich! Austrálski robotníci si na protest proti očkovaniu spravili obed uprostred rušnej ulice (VIDEO)
„Policajti jdou, jdou, jdou, na mě si nepřijdou,“ spieva sa v jednej českej ľudovej piesni a zrejme toto si povedali austrálski robotníci, ktorí si „protestný“ obed priamo na rušnej ulici. Čítať ďalej
21 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik