Poslanec Pročko sa asi zbláznil (VIDEO)
22 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Tak už je aj náboženský priaznivec. Poslanec Jožo Pročko bol vo svojom „hereckom“ živote už všeličím, ale že si to prenesie aj do parlamentu s tým akoby niektorí, ktorí ho tam dostali, akoby nerátali. No stalo sa. Žiaľ.


Poslanecký „zabávač“ Jožo Pročko už verejnosť poriadne rozdráždil nejedným svojim vyjadrením, lenže, ako sa ukazuje, on je jednoducho studnica stále nových a nových prekvapení. Tak, ako dnes na zasadnutí parlamentu. Jeho faktickú poznámku zverejnila vo videu na sociálnej sieti Jaja Frazier.
Vy v takom pekle zhoríte, za to, čo robíte, že ja by som sa na vašom mieste len modlil

„Aktuálne z parlamentu!!! Jozef Pročko zo sekty OĽaNO povedal poslankyni Sulanovéj z LSNS že zhorí v pekle. Povedal to len kvôli tomu že poslankyňa povedala, že je za dobrovoľné očkovanie bez nátlaku zamestnávateľov a vlády!!!“ napísala v krátkom statuse Jaja Frazier. A čo sa teda odohrávalo v našom zákonodarnom zbore pri vystúpení „pána“ poslanca? „Vy ste tá strana pani Suľanová, ktorá polarizuje spoločnosť, ktorá tú spoločnosť straší, ktorá tú spoločnosť klame,“ hovorí v zostrihu videa poslankyňa Valérii Sulanovej jej kolega Pročko.

„Vy vytvárate taký strach a takú agresivitu v spoločnosti, že to nemá obdobu. A keď hovoríte o Bohu, tak ja si myslím, že vy v takom pekle zhoríte, za to, čo robíte, že ja by som sa na vašom mieste len modlil a modlil,“ zakončil svoju faktickú poznámku Jožo Pročko. No ale toto nemal Jožo Pročko nielenže vysloviť, ale radšej do rozpravy nemal ani vystúpiť.



Pýtate sa prečo? Nuž preto, čo mu odkázali niektorí diskutujúci. „A tento psychopat je platený z našich mozoľov. Hnus,“ napísal Pavol Bystrický. „Pročko keď by mal hanbu tak sa 150m zahrabe pod zem,“ myslí si Dominik Alexy. „Pročko, ty syn zatratenia, ty máš to peklo iste tiež!“ odkazuje mu Marián Hodoň. „Pročko, bol si celkom dobrý komik, no zisťujem, že si aj celkom dobrý ko*ot. To, čo tu predvádzaš je cez čiaru. Daj sa liečiť, aj s tvojím šéfom,“ poriadne pritvrdil v diskusii Pavol Farkaš.

Pročko bol opäť za hviezdu. Ani tentokrát mu ľudia nič nedarovali. „Ty ozaj máš hrubú kožu na ksichte,“ odkázal mu jeden z nich
Bývalý zabávač Jožo Pročko sa opäť „pochlapil“. Na sociálnu sieť zverejnil foto s jeho straníckym kolegom Lukášom Kyselicom, na ktorej nemajú obaja rúška. Prirodzene, nezaobišlo sa to bez kritiky diskutujúcich. Čítať ďalej
15 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Ty primitív, z Matelkovej riti ti už neni vidno ani nohy, ak máš gule, zbehni von medzi ľudí

„Tento komediant tam nemá čo robiť, nech sa vráti na dosky, čo znamenajú svet, tam mu to pristane, tam neprekáža ani jeho tuposť,“ vysvetľuje Martina Kardošová. „Presne si opísal sám seba a stranu, v ktorej si Pročko. Tvoje vyjadrenie a to, že vôbec si v politike je až smiešne. Ty s tvojou inteligenciou 5 ročného dieťaťa by si sa mal zahrabať pod zem. Ty primitív. Z Matelkovej riti ti už neni vidno ani nohy,“ poslal smerom k Pročkovi ďalšiu tvrdú kritiku Rudolf Kakiš. „Jožko Jožko. Budeš ty behať s holým zadkom keď po vás začnú ísť ako po údenom. A jediný kto polarizuje spoločnosť je vaše olajno. Ak máš gule, tak si to zbehni pozrieť vonku medzi ľudí,“ odkazuje pánovi poslancovi Robert Robiňo Vaško.

Ste na grcanie. Na každú sviňu sa varí voda, odkazujú ľudia Pročkovi
Jožo Pročko je bývalý zabávač, na ktorého vtipoch sa dnes zasmejú azda už iba zúfalci. Čo mu však ide dokonale, to je naštvať ľudí do červena. Podarilo sa mu to aj teraz, keď sa snažil v statuse „humorne“ okomentovať dnešný protest pred budovou... Čítať ďalej
23 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik